לוח סדנאות חודשי
לפניכם לוח הסדנאות לחודש מרץ 2020
אתם מוזמנים להצטרף לסדנה שהכי מתאימה לכם:
סדנת לחם עם האופה סער מור
6.3.20 בשעה 9:00-14:00
ניחוח של לחם טרי הנאפה מחומרי גלם איכותיים וטעמו הקריספי כשהוא יוצא מהתנור.
זה מה שמחכה למשתתפי סדנת לחם של האופה סער מור.
תפריט הסדנה:
לחמניות כפריות מקמח לחם וקמח מלא על בסיס שאור (ביגה) |
לחם מחמצת עם מגוון תוספות |
פוקצ'ות אווריריות עם תוספות מלוחות ומתוקות |
הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם.
11.3.20 בשעה 17:00-10:00
הסדנה הכי כיפית בעולם !
סדנה שבה נכין קאפקייקס מקושטים בהמון צבעים!
תפריט הסדנה:
קאפקייקס קשת בענן |
קאפקייקס עוגיפלצת |
קאפקייקס בעיצוב אישי |
הסדנה מתאימה לילדים מגיל 4 ומעלה בליווי מבוגר בלבד
(מבוגר מלווה אחד ללא עלות המבוגר מלווה בלבד ואינו משתתף).
משך הפעילות כשעה.
מספר המקומות מוגבל.
סדנה יוונית עם השף אייל פינקלשטיין
12.3.20 בשעה 17:30 – 20:30
סדנת בישול יוונית שכולה נוסטלגיה אוכל אמיתי שמדבר מהבטן והנשמה
בסדנה נפצח את סודות המטבח היווני ונכין מגוון מנות משגעות מהמטבח היווני העשיר
תפריט הסדנה:
לחם יווני עם עגבניות מגורדות תרד ופטה המון שמן זית וכיף |
מאזטים שבאים ליד: סקורדליה- ממרח שקדים ושום, קרם פלפלים וגבינת פטה |
סלט חצילים יווני |
לביבות זוקיני עם קשקבל |
בוריקיטס גבינות |
פילה דג ים עם תבשיל מנגולד תרד לימון ויוגורט חם |
ממולאים של כרוב עם אורז ירוקים גבינת פטה ברוטב עגבניות שמיר וחומוס |
קינוח: עוגה יוונית לבנה |
סדנת בראנץ עם השפית נורית אלפנדרי
13.3.20 בשעה 9:30-12:30
בראנצ' תמיד נחשבת לארוחה הכי מסובכת ביום כי זה כבר לא בוקר אבל עוד לא ממש צהרים
בסדנה נלמד להכין מגוון מאכלים שיתנו מענה לארוחה המיוחדת הזו, בקלות וללא כל קושי.
תפריט הסדנה:
מאפה פילו במילוי גבינות ותרד |
קציצות קינואה עדשים ועשבי תיבול |
קיש ירקות וגבינות |
סופלה גבינות שגם ילדים אוהבים |
סלט סלק רוקט גבינת חלומי ורוטב ויניגרט יין |
סלט כרוב בנוסח אסייתי עם תערובת פיצוחים |
קינוח: פאי מוס לימון עם מרנג |
סדנת שמרים של בית עם השפית נורית אלפנדרי
16.3.20 בשעה 17:30-21:00
הצטרפו אלינו לסדנת שמרים מפנקת שבה נלמד ונתרגל הכנת מאפי שמרים מתוקים ומלוחים
כאלו שיפיצו ריח מדהים בבית כזה שלא ניתן לעמוד בפניו!
נלמד את הסודות הכי שמורים של עולם הקונדיטוריה המקצועית,
כך שכל מאפה שלכם ייצא מושלם פעם אחר פעם!
תפריט הסדנה:
לחמניות בריוש במלית קרם גבינה וניל |
בבקה שוקולד עוגת שמרים של בית |
פרסבורגר פרג קלאסית |
פוקצ'ה עם קרם שקדים ופירות יער. |
סדנת מאכלי עמים - שף אייל פינקלשטיין
17.3.20 בשעה 17:30-20:30
מאכלי עמים תמיד מחברים אותנו לשמחה גדולה ונוסטלגית.
בסדנה נטייל בכמה שווקים ממדינות שונות ונכיר מאכלים שמאפיינים ארצות אלו.
תפריט הסדנה:
ניוקי גבינות מאיטליה |
פאייה מולנסיה |
אמפנדס במילוי גבינות מארגנטינה |
פיש אנד צ'יפס מאנגליה |
קינוח: קרם קאטלן מספרד |
הסדנה מתאימה לחובבים שרוצים להתחיל לבשל וכן לבשלנים מקצועיים שרוצים להעמיק את הידע במטבח העולמי.
קינוחי שוקולד מושחתים שפית אלינור אילן שחל
19.3.20 שעה 17:30-20:30
בשוקולד רכיבים המאזנים את ההורמונים ומרגיעים ונותנים תחושה של שמחה.
אנחנו מזמינים אתכם לסדנה שכל כולה שוקולד ושמחה!
תפריט הסדנה:
חטיפי שוקולד ונוגט |
טארטלט קקאו ממולא בגנאש שוקולד עם קרם שוקולד חלב |
פונדנט שוקולד עם הפתעת שוקולד לבן |
קרמבו של גנאש שוקולד לבן מוקצף וכיפת פטל או פסיפלורה |
עוגת שוקולד נמסיס |
טראפלס שוקולד בניחוח קפה |
הסדנה מעשית ומשלבת תרגול והכנת המוצרים
ובסופה נצא עם מבחר מהתוצרים כדי שכולם יוכלו לטעום ולהתפעל.
סדנת חומוס עם השף יוסף גנון
20.3.20 בשעה 11:00-13:30
יוסף גנון הבעלים של רשת החומוסיות "חומוס יוסף" יגיע אלינו למטבח
ויגלה את כל הסודות הנדרשים להכנת חומוס משובח!
בחגיגה ישראלית המלווה בהרבה מוזיקה אלכוהול ושמחה
נלמד ונבין את ההבדלים בין גרגירי החומוס השונים,
איך מבשלים חומוס בצורה נכונה ומהי כמות הטחינה אותה משלבים במתכון.
תפריט הסדנה:
חומוס עם משאוושה |
חומוס עם פול |
שקשוקה באלדית |
מרק ספרדי |
סמבוסק |
ולקינוח: מלבי |
עיצוב מגשי פירות
22.3.20 בשעה 17:30-20:30
סדנת עיצוב בפירות וירקות היא סדנה ייחודית שמהלכה נלמד
איך להגיש פירות וירקות בצורה מקצועית ומעוררת חושים.
במהלך הסדנה:
מגשי פירות |
פלטות פירות |
סידור שושנים ממלון קיווי וקולורבי |
לחם מסביב לעולם - שף מיכה תבור
23.3.2020 בשעה 17:30-20:30
לחם תמיד תמיד מזכיר לנו בית. בסדנת לחם סובב עולם נפגוש לחמים
ממגוון ארצות שונות ונתנסה בהכנת מתכונים שעברו מדור לדור.
תפריט הסדנה:
פיצה פוקאצ'ה בסגנון רומאי |
פיצה פוקאצ'ה בסגנון רומאי |
פיצה פוקאצ'ה בסגנון רומאי |
פטאייר תרד וזעתר מהמטבח הדרוזי |
חצ'אפורי גבינות מהמטבח הגיאורגי |
לחם פראנה מרוקאי |
קינוחי פרווה כשרים לפסח - שפית נורית אלפנדרי
25.3.20 בשעה 17:30-20:30
לקינוחי פרווה יצא שם של האחים הפחות מוצלחים במשפחת הקינוחים - ולא בצדק.
היום ניתן להכין קינוח מעולה עם תחליפים שיהפכו את הקינוח
לפרווה וגם לכשר לפסח והכי חשוב טעים טעים!
תפריט הסדנה:
קראמבל תפוחים |
בראוניז קרם חלבה |
עוגת בקלוואה |
טראפלס |
סדנת בישול אסייתית - שף נועם קורן
30.3.20 בשעה 17:30-20:30
בסדנה זו נסייר בשווקיה האקזוטיים של אסיה הרחוקה ונבקר בארצות כמו סין, תאילנד, הודו ועוד.
תפריט הסדנה:
גרין קארי – פילה דג עם שעועית ירוקה בקארי תאילנדי וחלב קוקוס |
מלאי קופטה – כופתאות תפ"א וגבינה ברוטב עגבניות ושמנת |
פד תאי - אטריות אורז מוקפצות בבוטנים ותמרהינדי |
ג'הירה צ'אוול – אורז בסמטי בזרעי תבלינים וירקות |
לחמניות באן מאודות – במילוי בטטות וספייסי מאיו |
אגרול ויאטנמי – ירקות מגולגלים בעלה אורז |
סלט וואקמה יפני |
קינוח – כדוריות טפיוקה בחלב קוקוס ופירות |
בישול בריא- שפית נורית אלפנדרי ומאמן התזונה אלפנדרי ערן
31.3.20 בשעה 17:30-20:30
בסדנה זו נלמד כיצד בעזרת חומרי גלם פשוטים וזמינים ניתן להכין ארוחה בריאה טעימה
שהופכת את המטבח לבריא טעים ומגוון.
בזמן הסדנה נשמע עצות רבות ודגשים ממאמן תזונה אלפנדרי ערן שיתארח אצלנו.
תפריט הסדנה:
קציצות עדשים עם עשבי תיבול |
פיצת כרובית |
ממרחים שמשדרגים כל ארוחה: ממרח אפונה, ממרח שקדים, ממרח כוסברה לימוני וטחינת סלק |
קדרת אורז בליווי עדשים וירקות שורש |
ספרינג רול וייאטנמי - דפי אורז ממולאים בירקות |
סלט ירוק - מיקס עלים ירוקים תפוחים ירוקים פיצוחים ברוטב ויניגרט הדרים |
קינוח: עוגיות גרנולה. |