בישול בריא- שפית נורית אלפנדרי ומאמן התזונה אלפנדרי ערן

18.2.20 בשעה 17:30-20:30

בסדנה זו נלמד כיצד בעזרת חומרי גלם פשוטים וזמינים ניתן להכין ארוחה בריאה טעימה שהופכת את המטבח לבריא טעים ומגוון, בזמן הסדנה נשמע עצות רבות ודגשים ממאמן תזונה אלפנדרי ערן שיתארח אצלנו.

תפריט הסדנה: 

קציצות עדשים עם עשבי תיבול 

פיצת כרובית 

ממרחים שמשדרגים כל ארוחה - ממרח אפונה, ממרח שקדים, ממרח כוסברה לימוני וטחינת סלק. 

קדרת אורז בליווי עדשים וירקות שורש

ספרינג רול וייאטנמי - דפי אורז ממולאים בירקות.

סלט ירוק - מיקס עלים ירוקים תפוחים ירוקים פיצוחים ברוטב וינגרט הדרים 

קינוח - עוגיות גרנולה 

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם

עלות הסדנה 320 ש"ח

הסדנה מתאימה לחובבים בעלי ידע בסיסי ומעט ניסיון כמו גם לקהל המקצועי

להרשמה

זקוקים למידע נוסף? 

פנו אלינו בטלפון 050-5228142 | נורית 

חשוב לדעת על הסדנה:

  • מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. 
  • המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה)
  • במידה וידועה רגישות למזון מסויים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה, חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן!
  • במהלך הסדנה יינתנו הסברים על כל המנות,  תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהייה  אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
  • חוברת המתכונים כמו גם הטכניקות שתלמדו והטיפים הם שלכם , בסוף הסדנה נחלק טעימות נדיבות מהנעשה בסדנה.
  • ביטול השתתפות עד 4 ימי עסקים לפני הסדנה אחר כך לא יינתן החזר כספי .
  • קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי 
  • אם במהלך הסדנה יצולמו המשתתפים התמונות יהיו בבעלות הסטודיו והוא רשאי לעשות בהן שימוש עפ"י שיקול דעתו.