סדנת בישול אסייתית - שף נועם קורן

30.3.20 בשעה 17:30-20:30

בסדנה זו נסייר בשווקיה האקזוטיים של אסיה הרחוקה ונבקר בארצות כמו סין ,תאילנד , הודו ועוד ועוד .

גרין קארי – פילה דג עם שעועית ירוקה בקארי תאילנדי וחלב קוקוס

מלאי קופטה – כופתאות תפ"א וגבינה ברוטב עגבניות ושמנת

פד תאי - אטריות אורז מוקפצות בבוטנים ותמרהינדי

ג'הירה צ'אוול – אורז בסמטי בזרעי תבלינים וירקות

לחמניות באן מאודות – במילוי בטטות וספייסי מאיו

אגרול ויאטנמי – ירקות מגולגלים בעלה אורז

סלט וואקמה יפני

קינוח – כדוריות טפיוקה בחלב קוקוס ופירות

הסדנה מעשית ומשלבת תרגול והכנת המוצרים ובסופה נצא עם מבחר מהתוצרים כדי שכולם יוכלו לטעום ולהתפעל. 

הסדנא מתאימה לכולם - חסרי ניסיון וגם חובבי אפיה ותיקים, התירגול קל ומהנה ומשלב חוויה ופרקטיקה גם יחד. 

הזדרזו להרשם מס' המקומות מוגבל.  

מחיר הסדנה 320 ש"ח 

לפרטים 050-5228142

להרשמה

חשוב לדעת על הסדנה:

  • מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. 
  • המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה)
  • במידה וידועה רגישות למזון מסויים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה, חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן!
  • במהלך הסדנה יינתנו הסברים על כל המנות,  תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהייה  אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
  • חוברת המתכונים כמו גם הטכניקות שתלמדו והטיפים הם שלכם , בסוף הסדנה נחלק טעימות נדיבות מהנעשה בסדנה.
  • ביטול השתתפות עד 4 ימי עסקים לפני הסדנה אחר כך לא יינתן החזר כספי .
  • קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי 
  • אם במהלך הסדנה יצולמו המשתתפים התמונות יהיו בבעלות הסטודיו והוא יהיה רשאי לבצע בהן שימוש עפ"י שיקול דעתו.