קינוחי פרווה כשרים לפסח - שפית נורית אלפנדרי

25.3.20 בשעה 17:30-20:30

לקינוחי פרווה יצא שם של האחים הפחות מוצלחים במשפחת הקינוחים  ולא בצדק ... היום ניתן להכין קינוח מעולה עם תחליפים שיהפכו את הקינוח לפרווה וגם לכשר לפסח והכח חשוב טעים טעים ! 

במהלך הסדנה נלמד להכין קינוחי פרווה כשרים לפסח משובחים שישאירו טעם של עוד ...

תפריט הסדנה: 

קראמבל תפוחים

בראוניז קרם חלבה

עוגת בקלוואה 

טראפלס 

הסדנה מעשית ומשלבת תרגול והכנת המוצרים ובסופה נצא עם מבחר מהתוצרים כדי שכולם יוכלו לטעום ולהתפעל. 

הסדנא מתאימה לכולם - חסרי ניסיון וגם חובבי אפיה ותיקים, התירגול קל ומהנה ומשלב חוויה ופרקטיקה גם יחד. 

הזדרזו להרשם מס' המקומות מוגבל.  

מחיר הסדנה 320 ש"ח 

לפרטים 050-5228142

להרשמה

חשוב לדעת על הסדנה:

  • מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. 
  • המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה)
  • במידה וידועה רגישות למזון מסויים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה, חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן!
  • במהלך הסדנה יינתנו הסברים על כל המנות,  תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהייה  אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
  • חוברת המתכונים כמו גם הטכניקות שתלמדו והטיפים הם שלכם , בסוף הסדנה נחלק טעימות נדיבות מהנעשה בסדנה.
  • ביטול השתתפות עד 4 ימי עסקים לפני הסדנה אחר כך לא יינתן החזר כספי .
  • קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי 
  • אם במהלך הסדנה יצולמו המשתתפים התמונות יהיו בבעלות הסטודיו והוא יהיה רשאי לבצע בהן שימוש עפ"י שיקול דעתו.