בראוניז

נורית אלפנדרי

המצרכים לתבנית 20X30  

200 גרם חמאה 

100 גרם שוקולד מריר 

80 גרם קקאו 

400 גרם סוכר 

15 גרם תמצית וניל 

4 ביצים 

175 גרם קמח לבן 

10 גרם אבקת אפיה 

100 גרם אבקת סוכר לפיזור על הבראוניז 

אופן ההכנה 

ממסים את החמאה והשוקולד במיקרוגל או על באן מארי 

לתוך הקערה עם השוקולד מוסיפים סוכר קקאו ותמצית וניל , מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה .

להוסיף לקערה ביצה ולערבב עד שתיבלע במסה וכך לעשות עם כל הביצים .

מוסיפים לתערובת את הקמח ואבקת האפיה מערבבים עד שהקמח יבלע בתערובת ולהימנע מערבוב יתר שהעוגה לא תצא יבשה .

אופים בחום של 160 מעלות כ- 30 דקות , ננעץ קיסם במרכז התבנית אם הוא יוצא עם פירורים עליו זה אומר שהבראוניז מוכנים. 

שהבראוניז יוצאים מהתנור מפזרים עליהם אבקת סוכר 

את הבראוניז חותכים אך ורק שהם התקררו לחלוטין