עוגיות שקדים מטריפות

עוגיות שקדים, כל עוגייה היא שחומה יפה ודקיקה בדיוק כמו שאני חולמת להיות.
המתכון המקורי הוא של האישה המוכשרת ביותר ביקום קרין גורן אני רק הוספתי טוויסט משלי...

  • 300 גרם שקדים פרוסים
  • 100 גרם אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 חלבונים
  • חצי כפית גרידת לימון צהוב

מחממים תנור ל- 160 מעלות.

מערבבים את כל החומרים יחד בקערה גדולה עד שהשקדים מצופים לגמרי בנוזל.

על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה מניחים כף מהתערובת, התערובת נוזלית מאוד אבל אל דאגה הכל מתגבש באפיה.

אופים 10 דקות.

העוגיות צריכות להיות שחומות ויפות ...

לא נוגעים בעוגיות עד שהן מצטננות לגמרי ורק שהן מצטננות לגמרי ניתן להכניס אותן לכלי אטום בכדי ששאריות האדים לא יפגעו בטריות

הכנתם??? ספרו לי איך יצא???

נורית