חריימה

מצרכים
6 דגים מפולטים
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
3 שיני שום
פלפל חריף, אדום או ירוק חתוך לרצועות
צרור כוסברה חתוכה גס
1/2 כף כורכום
1/2 כף כמון
1 כף מלח
3 כפות גדושות רסק עגבניות (2 קופסאות קטנות)


אופן ההכנה
1. בסיר רחב מחממים שמן, מוסיפים רצועות פלפל, עגבניות, פרוסות שום ופלפל חריף.
2. מטגנים מעט את הירקות, תוך ערבוב מידי פעם.
3. יוצרים גומה בין הירקות ושמים בתוכה כורכום, כמון ומלח, מערבבים את התבלינים ו"פותחים" אותם בתוך הגומה שיצרנו. לאחר כדקה מערבבים הכל יחד
4. מוסיפים לסיר רסק עגבניות ומערבבים היטב, נותנים לרוטב להתבשל כ-5 דקות נוספות, תוך ערבוב מידי פעם.
5. מוסיפים את הדגים זה אחד זה לרוטב, ומעליהם מפזרים כוסברה
6. סוגרים את הסיר במכסה ומבשלים למשך 20 דקות נוספות על אש קטנה.
7. מחממים מעט לפני ההגשה, וטורפים!