עוגיות פאדג' שוקולד וקוקוס

המתכון מתאים לכ-30 עוגיות

מצרכים- 
300  גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
2 ביצים
קורט מלח
120 גרם סוכר (½ כוס + 2 כפות)
40 גרם קוקוס טחון (2 כפות)
10 גרם קקאו (1 כף)
2 גרם אבקת אפיה (½ כפית)
50-70 גרם צ׳יפס קוקוס טבעי מעט מפורר  

אופן ההכנה-
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. ממסים במיקרוגל או על באן מארי 200 גרם שוקולד מריר + חמאה ומערבבים לאיחוד.
3. בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים ביצים מלח וסוכר עד לקבלת קצף לבן ותפוח.
4. בקערה נפרדת מנפים את הקקאו, ואבקת האפיה, ומוסיפים את הקוקוס הטחון קוצצים את יתרת השוקולד המריר (100 גרם) וגם אותו מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.
5. מאחדים בין שלושת התערובות (ביצים, שוקולד וחמאה, יבשים): בתחילה נוסיף את השוקולד והחמאה לתערובת הביצים ורק אז מוסיפים את תערובת היבשים ומקציפים קלות עד לאיחוד חומרים.
6. מרפדים תבנית בנייר אפיה ויוצרים מהתערובת כדורים קטנים ומניחים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ מפזרים מעל צ'יפס קוקוס.
7. אופים למשך 8-9 דקות בחום 170 מעלות
8. העוגיות מוכנות לאכילה שהן סדוקות הצטננו, ונפרדות מהתבנית, שומרים בקופסה אטומה עד שבוע ימים.

בתיאבון!