פאי גבינה תותים משגע

זה רק נראה מורכב זה קלי קלות....

מצרכים לבסיס:

250 גרם ביסקוויטים 260 גרם

90 גרם חמאה 

2 כפות סוכר 

אופן ההכנה:

את הבסקוויטים מכניסים למעבד מזון ומרסקים עד לקבלת פרורים דקים 

מערבבים עם חמאה וסוכר ומסדרים על תבנית פאי בקוטר 26 

 אופים 8 דקות בחום של 200 מעלות.

מצרכים מילוי גבינה:

600 גרם גבינת שמנת 

140 גרם שמנת חמוצה 

200 גרם סוכר 

1 כףתמצית וניל 

3 יח'ביצים בגודל M

אופן הכנת המילוי:

מערבבים היטב עם מטרפה את כל חומרי המילוי עד שאין גושים

 אופים 45 דקות בחום של 160 מעלות עם אמבט מים חמים מתחת.

מקררים עד לטמפ' החדר.

מצרכים לרוטב תותים

400 גרם תותים טריים

 300 גרם תותים קפוא

3 כפות מים 

3 כפות סוכר

 1 כף קורנפלור

אופן ההכנה:

מערבבים תותים קפואים עם מים וסוכר ומרתיחים עד שהתותים מתחילים להינמס. 

מועכים אותם לרוטב ומבשלים על אש נמוכה 4-5 דקות.

מקררים היטב עדיף לילה במקרר.


הרכבת המנה:

את התותים הטריים מערבבים עם רוטב התותים הקר 

בעזרת מלקחיים מסדרים את התותים הטריים על העוגה מעליה שופכים את יתרת הרוטב