עוגת תפוחים ב-5 דקות עבודה

עוגת תפוחים ב-5 דקות עבודה

מצרכים:
לתערובת התפוחים-
4 תפוחים קלופים, חתוכים לקוביות
1 כף סוכר חום
1 כף קינמון

לציפוי-
כוס וחצי קמח תופח
1 כוס סוכר חום
1 כף קינמון
שלושת רבעי כוס שמן קנולה
3 ביצים גודל M

לקישוט- שקדים פרוסים

אופן ההכנה:
1. מניחים בקערה את קוביות התפוחים, מוסיפים סוכר חום וקינמון ומערבבים היטב
2. מעבירים את תערובת התפוחים לתבנית בקוטר 24 ס"מ
3. בקערה מערבבים קמח תופח, סוכר חום, קינמון, שמן וביצים לתערובת אחידה
4. מעבירים את תערובת הקמח על גבי התפוחים ומשטחים לכיסוי אחיד וחלק.
5. מפזרים מלמעלה שקדים פרוסים לקישוט
6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות, למשך 30-40 דקות (או עד שקיסם נעץ ויוצא לח).