לביבות ירק

לביבות ירק

מצרכים:
2 בצלים קצוצים דק
2 סלסלאות פטריות או 400 גרם (בערך 2 כוסות) ירק שאוהבים ברוקולי, כרובית, פלפלים, תרד בטטה עשבי תיבול וכו
4 כפות גדושות גבינת מוצרלה
4 כפות גדושות גבינה בולגרית
1 גביע קוטג'
3 ביצים
3/4 כוס קמח תופח
1 כפית אגוז מוסקט
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל

אופן ההכנה:
1. קוצצים את הבצל קצוץ ומטגנים עד לשקיפות
2. גם את הירק שבחרנו קוצצים ומוסיפים למחבת להמשך טיגון
3. כשהבצל התחיל להשחים והירקות התחילו להתרכך, מורידים את המחבת מהאש ומעבירים לקערה גדולה.
4. לקערה מוסיפים ביצים, גבינות וקמח ומערבבים היטב
5. מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל
6. משמנים תבניות של קפקייקס מקרטון או תבניות סילקון אישיות ומוזגים לתוכן את המלית.
7. אופים בחום 160 מעלות בערך למשך 35 דקות, עד שפני המאפה חומים ויפים.