בראוניז

מתכון לבראוניז משגעים!!!!
תבנית 20*30

מצרכים:
חמאה לשימון התבנית
450 גרם שוקולד מריר
150 גרם חמאה
6 ביצים מידה M
225 גרם סוכר (כוס ורבע)
150 גרם קמח (כוס ועוד כף)
5 גרם מלח (חצי כפית)

אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית בנדיבות עם חמאה
2. במיקרוגל או על באן מרי ממיסים שוקולד וחמאה, עד להמסה מלאה
3. מוסיפים לקערה סוכר ומערבבים היטב
4. לתוך הקערה מוסיפים את הביצים אחת אחת ... מוסיפים ביצה, מערבבים עד שנבלעה בתערובת כך עד שמסיימים עם כל הביצים....
5. מוסיפים לתערובת את הקמח והמלח עד לאחידות, הימנעו מערבוב יתר!!!
6. יוצקים לתבנית
7. אופים למשך 25-30 דקות בחום 170 מעלות, עד שהשוליים יהיו יציבים והמרכז רוטט קצת....
8. מצננים לחלוטין!!!! (אחרת הבראוניז יתפרקו בחיתוך) ורק אז חותכים !!!
כאמור שומרים בקופסה אטומה על השיש .....