פשטידת פסטה

מתכון לפשטידת פסטה שסוחטת מחמאות
מחממים תנור ל-160 מעלות

מצרכים:
500 גרם פסטה מוכנה (בערך 4 כוסות)
250 מ"ל שמנת להקצפה 38%
250 גרם מוצרלה מגורדת
250 גרם בולגרית מגורדת
1 גביע קוטג'
3 ביצים
1 כפית מלח
150 גרם פרמז'ן מגורדת
½ כפית פלפל שחור
½ כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי הפשטידה ביחד, למעט הפרמז'ן, עד לקבלת מסה אחידה.
2. בתבנית בגודל 20*30 מפזרים את הבלילה, ומעליה מפזרים את הפרמז'ן.
3. אופים בחום 160 מעלות, במשך 30 דקות, עד שפני הפשטידה שחומים ויפים.

מוצאים, מקררים מעט ומגישים.