עוגת גזר

עוגת גזר שלא עומדים בפיתוי
2 תבניות אינגליש או תבנית אנגלייש גדולה, כף ומטרפה וזהו!! 

לבלילה:
200 גרם גזר מגורד
3 ביצים מידה m
200 גרם סוכר חום
180 גרם קמח לבן
180 מ"ל שמן
10 גרם אבקת אפייה
10 גרם קינמון
5 גרם אגוז מוסקט

הוראות הכנה:
1. בקערה גדולה מערבבים יחד ביצים, סוכר ושמן עם המטרפה.
2. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לאיחוד. לא מערבבים יותר מידי כדי שהעוגה לא תצא עוגת חנק!!
3. שופכים לתוך תבנית אנגליש, מרופדת בנייר אפיה.
4. אופים במשך כ- 45 דקות, בחום של 160 מעלות, או עד שהקיסם שננעץ במרכז יוצא לח מעט.

העוגה נשמרת בכלי אטום גם 5 ימים, אבל אם אתם לא גרים במנזר בודהיסטי שבו הנזירים אלופים בדחיית סיפוקים, אל תבנו על זה שישאר משהו למחרת.. מאחת שיודעת.