בורקיטס

לבצק:
280 גרם קמח
150 גרם יוגורט
200 גרם חמאה
10 גרם מלח
20 גרם חלב

למלית:
125 גבינת כנען/טוב טעם
125 גבינת שמנת
150 גרם גבינת מוצרלה
5 גרם מלח
5 גרם פלפל שחור
5 גרם אגוז מוסקט

לסיום האפייה
ביצה
50 גרם שומשום

אופן ההכנה:
• מערבבים את הקמח, היוגורט, החמאה והמלח.
• מקררים את הבצק לפחות שעתיים במקרר.
• מערבבים את כל חומרי המלית.
• קורצים עיגולים בקוטר 10 ס"מ וממלאים את הבורקיטס וסוגרים היטב.
• מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
• מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום.
• אופים בחום של 160 מעלות, למשך כ-30 דקות

בתאבון!!!