קינוחי כוסות גבינה פירורים

מתאים ל-15 כוסות קטנות

לפירורים :

145 גרם חמאה
30 גרם סוכר
45 גרם חלמון
5 גרם אבקת אפיה
225 גרם קמח

אופן הכנה:

את החמאה הסוכר והקמח ואבקת האפייה מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת פירורית.

מוסיפים את החלמונים ומערבבים רק עד לאיחוד ולא יותר.
מקררים את הבצק. 

מסדרים את הבצק על תבנית מרופדת עם נייר אפייה ואופים בחום של 160 מעלות, בערך 20 דקות עד שפני הבצק שחומים.

מוצאים מהתנור מחכים שיתקרר ובעזרת הידיים מייצרים פרורים

למלית הגבינה:

125 גרם גבינה לבנה
110 גרם סוכר
125 גרם שמנת מתוקה
40 גרם פודינג וניל
130 גרם חלב
גרידת לימון

אופן ההכנה:
בקערת המיקסר שמים את השמנת פודינג הווניל, החלב והסוכר ומקציפים לקצפת יציבה, נזהרים לא לשבור את הקצפת!!!

בקערת נפרדת מערבבים את הגבינה הלבנה וגרידת הלימון/וניל. בתנועות קיפול מאחדים בין המסת גבינה לשמנת. מכניסים לשקית זילוף.

הרכבת המנה:
בתחתית הכוס מפזרים פרורים, מזלפים מעל קרם גבינה ומעל הקרם מפזרים שוב פירורים.
מצננים לכ-3 שעות במקרר ומגישים.