ממתק באונטי

ללא גלוטן מתאים לפסח

מצרכים 
150 גרם שמנת מתוקה (לגרסת הפרווה קרם קוקוס)
130 גרם אבקת סוכר
200 גרם קוקוס טחון
20 גרם תמצית וניל
200 גרם שוקולד חלב (לגרסת הפרווה שוקולד מריר)
30 גרם שמן
30 גרם שוקולד לבן לקישוט (לגרסת הפרווה צימקאו)

אופן ההכנה
1. מערבבים יחד שמנת המתוקה, אבקת סוכר, ותמצית וניל עד להמסה של כל אבקת הסוכר וקבלת מרקם אחיד.
2. מוסיפים את הקוקוס ומערבבים, עד לספיגת כל הנוזלים.
3. משטחים את התערובת על מגש, מכסים בניילון נצמד ומקררים במקרר כשעה.
4. מעצבים את החטיפים לצורת גליל קצר ומעבירים למקפיא לשעה.
5. במיקרוגל ממיסים 150 גרם שוקולד עם השמן עד שמתקבלת תערובת חלקה וחמה מאוד, אליה מוסיפים את יתרת 50 הגרם מהשוקולד, מערבבים עד להמסה.
6. כשהגלילים קרים מאוד, מצפים אותם בשוקולד המומס.
7. את השוקולד הלבן ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים (כדי שלא יישרף) 8. מכניסים לשקית זילוף, גוזרים פתח קטן מאוד ומקשטים מעל בזילוף של שוקולד לבן.