טראפלס שוקולד וברנדי

300 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו 

125 מ"ל שמנת להקצפה 38% שומן

40 גרם ברנדי 

100 גרם חמאה 

50 גרם אגוזי לוז קצוצים

20 גרם אבקת נס קפה 

לקישוט:  200 גרם אבקת קקאו

אופן ההכנה:

במיקרוגל או על באן מארי ממיסים את השוקולד, עם השמנת והברנדי .

מערבבים פנימה את החמאה ומערבבים עד שהיא תבלע במסה. 

מוסיפים את הקפה ובוחשים היטב .

מכניסים למקפיא לשעתיים עד שהמסה הופכת למרקם של בצק.

יוצרים מהעיסה כדורים .

טובלים את הכדורים אחד אחד באבקת קקאו או שעובדים לפי הטיפ הגאוני הבא : שופכים את האבקה קקאו לתוך קופסא עם מכסה.

את הכדורים של השוקולד מניחים בתוך הקופסה ומשקשקים עד שכל האבקה מכסה את הכדורים. 

שומרים בקופסה אטומה במקרר.