ריבועי נוטלה

בצק פריך 

500 גרם קמח 

300 גרם חמאה

3 ביצים

200 גרם אבקת סוכר

60  גרם שקד טחון

1 כפית תמצית וניל 

1 גרידת לימון מלימון אחד

מחממים תנור ל-160 מעלות  

מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד ומקררים כשעה 

מחלקים את הבצק לשני חלקים אחד בגודל 1/3 והשני בגודל 2/3.

מרדדים את החלק הגדול לעובי 1 סמ מסדרים על תבנית בגודל 20*30 ואופים כ-15 דקות הבצק צריך להיות לבן ולא זהוב .

אחרי רבע שעה אפיה מוצאים את הבצק מהתנור ומורחים מעל כמות נדיבה של נוטלה 

את 1/3 הבצק הנותר מפזרים בפרורים מעל הנוטלה ומחזרים לאפיה של 15 דקות נוספות.

מקררים חותכים לריבועים בגודל 4X4 , שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר.