טארט תאנים וקרם שקדים

טארט תאנים 

לקלתית 

250 גרם קמח

150 גרם חמאה

2 ביצים

95 גרם אבקת סוכר

30 גרם שקד טחון

1/2 מקל וניל

לקרם שקדים 

50 גרם חמאה
100 גרם סוכר

100 גרם שקדים טחונים
 ביצה

אופן ההכנה

הקלתית      

מערבבים את כל חומרי הבצק משטחים לעיגול ומקררים במקרר לפחות לשעה.

מעצבים את הקלתית על גבי תבנית מתאימה.

קרם שקדים  

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים שקדים חמאה וסוכר עד לקבלת מסה אחידה, מוסיפים ביצה ומקררים כשעה .

הרכבת הטארט

על גבי הקלתית מורחים קרם שקדים משטחים את המסה באופן אחיד

ומסדרים מעל את התאנים .

אופים כ- 30 דקות בחום 160 מעלות

מצננים ורק אז מגישים .