קינוחי כוסות רימונים עם קראמבל וקרם מסקרפונה

קינוחי כוסות רימונים עם קראמבל וקרם מסקרפונה

8 כוסות קינוח בגודל 120 מ"ל

המצרכים: 

גרגירי רימון קלופים

לקארמבל 

100 גרם קמח

100 גרם סוכר חום

100 גרם חמאה רכה

5 גרם מלח

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-160 מעלות

מערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת בצק אחיד, הבצק דביק אבל זה יסתדר בהמשך ... מכניסים למקרר לשעה לפחות עד שהבצק מתייצב ונוח לעיבוד.

משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה , ואופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות הבצק צריך להיות שחום ואפוי לגמרי.

מצננים , מקררים ושומרים עד להרכבת המנה בכלי אטום.

קרם מסקרפונה 

250 מ"ל שמנת מתוקה

60 גרם סוכר

60 גרם דבש

250 גרם גבינת מסקרפונה

אופן ההכנה 

מקציפים בקערת מיקסר שמנת וסוכר עד לקבלת קצפת יציבה

בכלי נפרד מקציפים עם מטרפה דבש וגבינת מסקרפונה עד לקבלת מרקם אחיד, מוסיפים את תערובת הגבינה והדבש לקערת המיקסר עם הגבינות ומערבבים עד לאיחוד ....

מכניסים לשקית זילוף עם צנטר עגול

הרכבת המנה

מפזרים מעט קראמבל בתחתית הכוס מזלפים קרם מסקרפונה מעל מפזרים רימונים וחוזר חלילה, אין חוקיות ואתם יכולים לעשות איזה סידור כוס שאתם אוהבים

מצננים כ-4 שעות במקרר בכלי סגור ומגישים .