סלסלאות פילו במילוי פלפלים

סלסלאות פילו במילוי פלפלים 

תבנית שקעים

מצרכים :

בצק פילו חתוך לריבועים בגודל 15 ס"מ על 15 ס"מ 

1 פלפל אדום

1 פלפל צהוב

1 בצל

100 גרם שמנת מתוקה

2 ביצים

2 שיני שום

רבע כפית מלח 

רבע כפית פלפל

חצי כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

לחתוך את הפלפלים והבצל לקוביות קטנות מאוד

לטגן בשמן עד לה שחמה קלה להוסיף את השום ולהמשיך לטגן מעט מאוד 

רוטב רויאל 

מערבבים יחד שמנת ביצה ואגוז מוסקט ומוסיפים מלח ופלפל 

הרכבת המנה 

משמנים דף פילו בגודל 15 ל 15 ומסדרים בתבנית שקעים, חוזרים כך על דף נוסף .

שופכים מעט מתערובת הפלפלים והבצל על גבי הבצק פילו

ממלאים מעל עם כפית מתערובת הרוטב רויאל כך שרוטב ימלא את "הסלסלה" עד ל-3/4 גובה . 

 אופים בתנור בחום של 160 מעלות כ- 25 דקות