עוגת בננות

מכירים את זה שנשארו לכם בננות שתכף תכף צריך לזרוק? אז המתכון הזה מנצל בננות כאלו והאמת גם בננות צהובות ויפות שהרגע הגיעו מהסופר....

תבנית אינגלייש קייק אחת 

3 בננות רכות 

כוס קמח 

2 כפיות אבקת אפיה 

1 כוס סוכר חום דחוס

2 ביצים מידה M

כפית תמצית וניל

125 מ"ל שמנת מתוקה 

חצי כוס שוקולד צ'יפס+כף קמח 

אופן ההכנה:

בקערה גדולה מועכים את הבננות במזלג מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל, ביצים, , סוכר, אבקת אפיה וקמח, שוקולד צ'יפס .

מערבבים עד לאיחוד חומרים (תזהרו מערבוב יתר שהעוגה לא תהפוך דחוסה) .

אופים בחום של 170 מעלות כ-35/40 דקות או עד שהקיסם יותר לח 

מצננים ואז מגישים .