עוגת בננות

מכירים את זה שנשארו לכם בננות שתכף תכף צריך לזרוק? אז המתכון הזה מנצל בננות כאלו והאמת גם בננות צהובות ויפות שהרגע הגיעו מהסופר....

תבנית אינגלייש קייק אחת 

2 בננות רכות 

כוס קמח 

כפית אבקת אפיה 

חצי כפית סודה לשתיה 

1 כוס סוכר חום דחוס

2 ביצים מידה M

כפית תמצית וניל

125 מ"ל שמנת מתוקה 

חצי כוס שוקולד צ'יפס (לא חובה אבל משדרג פלאים)

אופן ההכנה

בקערה גדולה מועכים את הבננות במזלג מוסיפים שמנת מתוקה, תמצית וניל, ביצים, שוקולד צ'יפס, סוכר, סודה לשתיה, אבקת אפיה וקמח. 

מערבבים עד לאיחוד חומרים (תזהרו מערבוב יתר שהעוגה לא תהפוך דחוסה) .

אופים בחום של 170 מעלות כ-35/40 דקות או עד שהקיסם יותר לח 

מצננים ואז מגישים