עוגת נוטלה בחושה

5 דקות עבודה 5 מצרכים ויש לכם עוגת נוטלה בחושה ....

אני אוהבת שתמיד יש לי עוגה בחושה בבית ... בטח אתם חושבים שזה בגלל הכנסת האורחים המשובחת שלי ... אז זהו שלא!!! זה בעיקר כי אלו עוגות שמתלבשות לי בול עם הקפה!!! 

הבעיה שאני מוצאת לעצמי תרוצים לשתות קפה כדי להצדיק את העוגה...

העוגה הזו בשנת 2016 היתה כוכבת רשת ... ומאז היא נעלמה כמו הדי וי די והטאמגוצ'י ... השבוע נזכרתי בה דפדפתי במחברת המתכונים שלי אבל ושם מצאתי אותה נחה בתחתית מחכה לחזור ולהיות אופנתית כמו הבדלפון ... והנה היא 5 דקות עבודה 5 מצרכים ויש עוגה: 

לתבנית אינגלישקייק

2 ביצים 

1 שמנת מתוקה 38%

140 גרם קמח תופח 

130 גרם סוכר לבן 

4 כפות גדושות נוטלה 

אופן ההכנה :

בתוך קערה גדולה מערבבים את כל החומרים למעט הנוטלה .

שופכים שני שליש תערובת לתבנית האינגליישקייק בתוך הקערה מערבבים את הנוטלה עם שליש הבלילה שנותרה ושופכים לתוך התבנית בעזרת הכף מערבבים ומייצרים שילוב בין הבלילה הלבנה והחומה 

אופים ב-160 מעלות כ-40 דקות או שעד שהקיסם ננעץ במרכז העוגה יוצא יבש