עוגיות שושנים במילוי קרם נוטלה

עוגיות שושנים במילוי נוטלה 

הבצק מתוך הספר: "אם לסבתא היה מיקסר" של המלכה האם קרין גורן 

השגעת של הנוטלה שלי !!!

לבצק

350 גרם קמח (2.5 כוסות)

1 שקית אבקת אפיה 

200 גרם חמאה 

3 חלמונים 

120 מ"ל חלב (חצי כוס)

למילוי

100 גרם נוטלה 

80 גרם חמאה 

2.5 כפות קקאו 

25 גרם פודינג וניל (2 כפות)

חצי כפית קינמון 

3 חלבונים

150 גרם סוכר (3/4 כוס) 

אופן ההכנה 

לתוך קערת מיקסר עם וו גיטרה מכניסים קמח, אבקת אפיה, וחמאה ומערבבים עד שמקבלים תערובת פירורית מוסיפים חלמונים וחלב עד שהתערובת מגובשת משטחים על נייר אפיה ומכניסים למקרר עד שמכנים את המלית. 

הכנת המלית ממיסים את החמאה במיקרוגל ולתוך התערובת מוסיפים: קקאו נוטלה פודינג וניל וקינמון מערבבים עד לקבלת מסה אחידה .

לתוך קערת מיקסר עם בלון הקצפה מכניסים את החלבונים והסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף לבן מבריק ויציב.

מקפלים את תערובת הנוטלה בתערובת החלבונים 

מוצאים מהמקרר את הבצק ומחלקים אותו ל-2 חלקים 

מקמחים את משטח העבודה ומרדדים כל חלק למלבן בגודל 30 על 40 ס"מ.

מורחים את התערובת של הקצף והנוטלה ומגלגלים לצורת גליל , את הגליל מעבירים למקפיא להתייצבות של 15 דקות , בנתיים חוזרים על הפעולה גם עם החלק השני של הבצק....

מסדרים נייר אפיה על תבנית, מוצאים את הגליל מהמקפיא וחותכים לפרוסות בעובי ס"מ את הפרוסות מניחים על נייר האפיה עם מרווח ביניהם.

אופים בחום 160 מעלות 15 דקות 

מצננים לפני שמגישים.