סדנה לבישול איטלקי עם השף חיים סולומון

3.2.20 בשעה 17:30

סדנה לבישול איטלקי אותנטי בה נלמד להכין מגוון מנות מהמטבח האיטלקי המשובח.

את הסדנה נפתח במבחר יינות שתיה חמה/קלה ופוקצ'ות חמות .

בסדנה נכין פסטה מבצק פסטה טרי בעבודת יד בעזרת מכונת פסטה, נשתמש בחומרי גלם איכותיים ונלמד ליצור מהם מנות טעימות שמרכיבות ארוחה מהמטבח האיטלקי המשובח.

תפריט הסדנה :

  • פיצה איטלקית
  • ריזוטו פטריות ואפונה
  • רביולי גבינת עזים ותרד
  • סלט פנצנלה
  • פנקוטה יוגורט ותותים

הסדנה מתאימה לחובבים שרוצים להתחיל לבשל וכן לבשלנים מקצועיים שרוצים להעמיק את הידע במטבח האיטלקי.

עלות הסדנה 320 ש"ח

זקוקים למידע נוסף? 

פנו אלינו בטלפון  050-5228142 | נורית

מספר המקומות מוגבל

שריינו מקומכם עכשיו בלחיצה כאן  

להרשמה

על השף

חיים סלומון, הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנה בתחום הבישול והמסעדות. 

בעל נסיון רב בתחום המסעדנות ומתמחה במטבחי הים התיכון: האיטלקי, התורכי והצרפתי.

חשוב לדעת על הסדנה:

  • מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. 
  • המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה)
  • במידה וידועה רגישות למזון מסויים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה, חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן!
  • במהלך הסדנה יינתנו הסברים על כל המנות,  תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהייה  אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
  • חוברת המתכונים כמו גם הטכניקות שתלמדו והטיפים הם שלכם , בסוף הסדנה נחלק טעימות נדיבות מהנעשה בסדנה.
  • ביטול השתתפות עד 4 ימי עסקים לפני הסדנה אחר כך לא יינתן החזר כספי .
  • קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי 
  • אם במהלך הסדנה יצולמו המשתתפים התמונות יהיו בבעלות הסטודיו והוא יהיה רשאי לבצע בהן שימוש עפ"י שיקול דעתו.