קורס קונדיטוריה - 12 מפגשים

בוקר- החל מה-4.2 | ערב- החל מה-19.2

עולם הקונדיטוריה המקצועי הוא עולם עשיר ומרתק, בקורס קונדיטוריה נלמד את יסודות האפייה, הלימודים הינם מעשיים וחווייתיים ומיועדים למעוניינים להעמיק את הידע בתחום הקונדיטוריה. הקורס מקנה כלים מקצועיים לקונדיטורים בתחילת דרכם המעוניינים בשיפור יכולות הקונדיטוריה והאפייה ובהשתלבות בעבודה בתחום.

הקורס מתקיים בקבוצה קטנה עם יחס אישי, ומנוהל על ידי נורית אלפנדרי, קונדיטורית מקצועית, מוסמכת ומנוסה. אם הייתם רוצים להפוך את תחביב האפייה למקצוע, הירשמו לקורס קונדיטוריה של המטבח.

מועדי מפגשים-

קורס בוקר- מחזור 14-  
12 מפגשים בימי שלישי, בין השעות 9:00-14:00. החל מה-04.02.2025
מועדים- 04.02.25, 11.02.25, 18.02.25, 25.02.25, 04.03.25, 11.03.25, 18.03.25, 25.03.25, 01.04.25, 22.04.25, 29.04.25, 06.05.25.

קורס ערב- מחזור 15-  
12 מפגשים בימי רביעי, בין השעות 16:00-21:00. החל מה- 19.02.2025
מועדים- 19.02.25, 26.02.25, 05.03.25, 12.03.25, 19.03.25, 26.03.25, 02.04.25
09.04.25, 23.04.25, 07.05.25, 14.05.25, 21.05.25

למי מיועד הקורס?
הקורס מיועד לחובבי האפייה אשר מעוניינים לשפר את היכולות והטכניקות שלהם בתחום הקונדיטוריה, ורוצים להשתלב בתחום האפייה המקצועית.

איפה לומדים?
המטבח ממוקם במתחם גן שמואל, חלל מאובזר במיטב הטכנולוגיה הקולינרית ומשלב פונקציונליות, אסתטיקה וחומרי גלם משובחים.

לשיחת וואטסאפ לחצו כאן

אופן הלימוד
בתחילת כל מפגש התלמידים יקבלו הסבר תיאורטי ובהמשך יישמו באופן מעשי את הנלמד. כל מפגש עוסק בתחום אחר בעולם הקונדיטוריה, הקורס מובנה ותהליכי ולא ניתן להירשם רק לחלק מהמפגשים.

מפגש ראשון - בצק פריך טארטים וקישים:
נלמד עקרונות נכונים לעבודה עם בצק פריך ואפייתו ונחבר אליו מליות שונות קרות וחמות.

מפגש שני - בצק רבוך:
פחזניות במילוי קרם פטיסייר וקרם דיפלומט שידועים בכינויים הקרמים של האופים.

מפגש שלישי - בצק שמרים ובריוש:
נלמד ונתרגל הכנת מאפי שמרים מתוקים ומלוחים כאלו שיפיצו ריח מדהים בבית כזה שלא ניתן לעמוד בפניו! נכיר את חומרי הגלם ותפקידם הקריטי בתפיחה, אפיה ובטעם המשובח של מאפה שמרים איכותי באמת.

מפגש רביעי - קינוחי פרווה:
נלמד להכין שלב אחרי שלב קינוחים טעימים, יפים ומרשימים ללא שימוש במוצרי חלב. קינוחי הפרווה יאפשרו לכם להגיע לכל ארוחה עם קינוח מושלם, וכן לפנות לקהלי יעד נוספים בעולם הקונדיטוריה.

מפגש חמישי -  עוגות גבינה:
נלמד להכין עוגת גבינה שיוצאת מושלמת בכל הכנה תוך שימוש בטכניקות שנלמדו בקורס. נכין עוגת גבינה אפויה ועוגת גבינה מוס פירורים.

מפגש שישי- מוסים:
נלמד להכין מוס מושלם ע"י הכנת עוגת טריקולד הכוללת שימוש נכון בג'לטין ועבודה עם שקף והכי חשוב - טכניקה לקבלת שכבות ישרות ומרשימות.

מפגש שביעי - מאפים מלוחים:
נלמד לאפות מאפים מלוחים ממיטב מטבחי העולם - חצ'פורי גיאורגי, קיש לורן, פחזניות פרמז'ן ועוגת ירקות שורש.

מפגש שמיני - לחם:
נכיר את עולם הלחמים המגוון ובכלל זה הכנת בצק עם עבודת שמרים והתפחה. הכנת לחם איטלקי, קובנה ולחם כוסמין.

מפגש תשיעי - פטיפורים:
קינוחים קטנים שהופכים כל סיום ארוחה לחגיגה. פטיפורים של קראנץ' שוקולד, קרמו שוקולד על בסיס פריך, פטיפור סבלה פיסטוק קרם לימון ומרנג איטלקי.

מפגש עשירי - קינוחי שוקולד מושחתים:
שוקולד נמסיס, טראפלס שוקולד וברנדי וטראט שוקולד צרפתי.

מפגש אחד עשר - שיעור זילוף:
נלמד טכניקות זילוף שונות, נכין עוגת יום הולדת עטופה בקצפת עם טפטופי שוקולד מושלמים ואינסטגרמיים.

מפגש שנים עשר - קינוחים איטלקיים:
נכין קינוחים קלאסיים מהמטבח האיטלקי המשובח תוך שימוש בטכניקות שכבר נלמדו בקורס. טירמיסו בהגשה קצת אחרת, פנקוטה ומלך הקינוחים האיטלקיים: מריטוצו.

בכל מפגש יקבלו התלמידים מתכונים, בסיום הקורס יישארו המשתתפים עם אוסף המתכונים שנלמדו בקורס.

הסטודיו רשאי לשנות את סדר המפגשים בהתאם לצורכי הסטודיו ולזמינות המרצים וחומרי הגלם.

עלות הקורס:
5,350 ₪ כולל מע"מ, ל-12 מפגשים.
הטבה לנרשמים בהרשמה מוקדמת! עלות הקורס תהיה 4,900 ₪ (בהרשמה עד ה-15.12.24 ללימודי בוקר , לימודי ערב עד 30/12/24)

ניתן לחלק ל-5 תשלומים שווים.
ניתן להירשם בלינק המצורף- הנרשמים ישלמו 500 ש"ח דמי הרשמה ואת היתרה ישלמו כשבוע לפני מועד הקורס.

קורס בוקר החל מה-04.02.25 | 9:00-14:00.
להרשמה
קורס ערב החל מה- 19.02.25 | 16:00-21:00
להרשמה

טלפון 050-5228142 | מייל [email protected] 

פתיחת הקורס מותנה במינימום נרשמים.

תמונות מתוך קורס קונדיטוריה במטבח

כללי בטיחות בכדי שיהיה בטוח וכיף:

ב"מטבח" סדנאות בישול ואפיה אנו שומרים על הכללים בכדי לאפשר למשתתפים חוויה מהנה ובטוחה. יש לשמור על היגיינה, לשטוף ידיים ולשמור על ניקיון העמדה. חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן! במידה וידועה רגישות למזון מסוים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה. אנו שמחים להמשיך להפעיל סדנאות בבטחה ובכיף. צוות המטבח.

ועוד הערות אחרונות:

מפעם לפעם אנחנו מצלמים את הסדנאות לצורכי פרסום, צילומים שיתבצעו ע"י המטבח במהלך הסדנה יהיו בבעלותנו ולשימושינו המסחרי. יתכנו שינויים בתפריט הסדנה. מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה).

רוצים לדעת מה לקוחות מספרים עלינו?


לחצו כאן