בייגלה


בייגלה
1 ק"ג קמח
10 גרם שמרים יבשים
50 גרם  סוכר
550 מ"ל מים
40 גרם שמן זית
20 גרם מלח
לציפוי
מים
שומשום
אופן ההכנה
את הקמח השמרים הסוכר המים ושמן הזית מכניסים לקערת מיקסר עם וו לישה
לשים עד לאיחוד החומרים
מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 4 דקות
מניחים להתפחה
מחלקים את הבצק ליחידות של  150 גרם
מעצבים לוקחים את הבצק מכדררים לכדור קטן ובאמצע יוצרים חור רחב.
טובלים במים ושומשום ומניחים על תבנית עם נייר אפיה
אופים בחום של 170 מעלות בערך 20 דקות עד שהבייגלה זהוב .