טראפלס שוקולד

יום אחד הגיעה האחיינית האהובה שלי והודיעה באופן רשמי שהיא טבעונית... מה שלא מאפשר לה לטעום ולהתפעל מהקינוחים שאני מביאה למפגשים המשפחתיים.. ומה שווה כל העבודה אם אני לא מקבלת עליה קרדיט ותשואות??
וככה מצאתי את עצמי לוקחת מתכונים ו"מטבענת" אותם כדי שיהיה לילדה מה לאכול...
הטראפלס האלו, הם גם ללא גלוטן, גם טבעונים וגם טעימים אששששש!
הוספתי לכם גם את הגרסה הטבעונית וגם את הגרסה החלבית..

מצרכים:
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם נטורינה/חמאה
125 מ"ל קצפת צמחית/שמנת להקצפה
2 כפות ברנדי
50 גרם אגוזי לוז קצוצים

אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על באן מרי , מוסיפים את השמנת הברנדי והאגוזים
מערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה.
מסדרים על תבנית בגודל 20*30 נייר אפיה (אל תוותרו על השלב הזה... הוא יעזור לכם בהמשך לחלץ את הטראפלס מהתבנית)
מכניסים את הטראפלס למקפיא ל-4 שעות לפחות להתייצבות
מוצאים והופכים את התבנית על קרש חיתוך וחותכים לריבועים.
שומרים במקרר עד להגשה

** אופציה נוספת – לצפות את הטראפלס בקקאו