קורס קונדיטוריה- המשך
4 מפגשים ימי ב' מ 26.01 | בין השעות 16:00-21:00
קורס הקונדיטוריה ממשיך!
אם אתם רוצים להעלות את האפייה שלכם שלב, הקורס קונדיטוריה למתקדמים הוא בדיוק בשבילכם, למי שאוהבים את המטבח, מכירים את השפה הקונדיטורית – ורוצים לשדרג אותה לעומק, לדייק טכניקה, לפתוח ראש לטעמים, ולהתקרב עוד צעד למטבח מקצועי (בלי לאבד את הכיף בדרך).
הקורס מתאים לבוגרי קורס בסיס, למי שהשתתפו בכמה סדנאות ורוצים להתמקצע, או לכל מי שמרגישה שהגיעה הזמן "לעלות ליגה".
תאריכים:
26/01, 02/02, 09/02, 16/02
עלות הקורס: 2,200 ש"ח
לצורך הרשמה יש לשלם מקדמה של 500 ש"ח
(כולל חומרים, מתכונים, עבודה מעשית מלאה וטעימות כמובן)
לצורך הרשמה יש לשלם מקדמה של 500 ש"ח
פירוט המפגשים:
מפגש 1: אומנות הקרואסונים
בהדרכת הקונדיטור אמנון עפגין
בעבודה מדויקת עם בצק כרוך, קיפול נכון, שימוש נכון בחמאה לקבלת טכניקת שכבות, אפייה, מילויים וטיפים של מאחורי הקלעים שהופכים קרואסון לשמיימי.
מפגש 2: לחם בוטיק
בהדרכת האופה: סרגי סוליי
התפחות, שימוש במחמצת, הידרציה, שאור לעומת שמרים, קמחי פרימיום, קראסט מושלם, אפייה מקצועית, בקורס נכין מגוון סוגי לחמי מחמצת ברמה של מאפייה אמיתית.
מפגש 3: קינוחי פטיסרי מודרניים
עבודה מדויקת עם קרמים, מוסים, גלסאז'ים, טמפרור, טקסטורות, בניית שכבות – ונכין קינוחים של "ויטרינה" שמגיעים לרמת מסעדה.
מפגש 4: קלאסיקה שלא מתיישנת
נכין את הקינוחים שתמיד נשארים כאן: פבלובה, סברינה, קרמשניט ובוואריה – גרסאות מעודנות, מדויקות, עדכניות, שיושבות על המסורת ומביאות אותה למדרגת קונדיטור מקצועי.
לתשלום מקדמה
הקורס מתקיים בקבוצה קטנה עם יחס אישי, ומנוהל על ידי נורית אלפנדרי, קונדיטורית מקצועית, מוסמכת ומנוסה.




