על "המטבח"

המטבח הוקם מתוך תשוקה אמיתית ואהבה לאנשים ולאוכל. אנו מאמינים שכל מנה מנצחת מתחילה בחומרי גלם איכותיים, מתכונים מדויקים, ושיטות הוראה מתקדמות.

המטבח ממוקם במתחם גן שמואל, מאובזר במיטב הטכנולוגיה הקולינרית ומשלב פונקציונליות, אסתטיקה וחומרי גלם משובחים.

במטבח מועברות סדנאות בישול ואפיה ע"י מיטב השפים בארץ ואיתם נצא לטיול סביב העולם: סדנת סושי מיפן, סדנת אוכל ערבי מהגליל, סדנת פטיסייר צרפתי ועוד ועוד... אנו מאמינים כי העברת הסדנאות חייבת להיות מונגשת ומותאמת גם לאפיה במטבח הביתי.

במטבח מתקיימות סדנאות לחובבי בישול ואפיה וסדנאות לבעלי מקצוע בתחום. מרבית הסדנאות המתקיימות במטבח הן סדנאות מעשיות במהלכן המשתתפים מתנסים בהכנת מרבית המנות שבסדנא.

במטבח מתקיימים גם ימי כייף וגיבוש לקבוצות וניתן אף להשכיר את החלל לארוחות פרטיות ולישיבות חברה באווירה אחרת.

המטבח הוא גם קייטרינג חלבי בוטיק שמספק ארוחות' מגשי אירוח וקינוחים, עד 350 איש. עריכת אירועים משלב אספקת הציוד (שולחנות כיסאות וכולי), שירות מלצרים, עריכה ועד הפינוי.

"המטבח" תמיד יש טעם ללמוד דברים חדשים