מאסטר קלאס -קונדיטוריה עילית

10-11.9.24 | 9:00-16:00 עם הקונדיטור- Alexis Beaufils

מאסטר קלאס  עם הקונדיטור- Alexis Beaufils - קונדיטוריה עילית
ימים רביעי וחמישי, ה- 10-11.9.24, בין השעות 9:00-16:00 - הזדמנות נדירה ללמוד מאחד מגדולי הקונדיטורים בעולם!


על השף
Alexis Beaufils, אלוף העולם לאמנות קונדיטוריה לשנת 2022, יגיע אלינו לסדנת שף מיוחדת ומקצועית.


אלכסיס הוכתר באוקטובר 2022 כאלוף העולם לאמנות קונדיטוריה (Mondial des Arts Sucrés), עם ניסיון של כעשור בתחום, עבד במסעדות כוכבי מישלן, בעל רקע מרשים וכישרון יוצא דופן, בעולם המאפים והפטיסרי. Alexis Beaufils, הוא אחד השמות החמים ביותר בעולם הקונדיטוריה של העתיד. זכה בתואר "שף קונדיטור הטוב בעולם" וזוהי אינה ההכרה המקצועית הראשונה שלו, והוא כבר זכה במספר פרסים יוקרתיים נוספים.

על ההשתלמות 
Alexis Beaufils, מגיע כאורח בלעדי של המטבח- סדנאות בישול ואפייה, להשתלמות מאסטר קלאס ייחודית, יומיים שיעניקו לכם הזדמנות חד פעמית ללמוד מהטוב ביותר בתחום.

בואו לגלות את עולם המאפים הצרפתי באינטרפרטציה אישית של שף Alexis Beaufils.
השתלמות בת שני מפגשים, בהם נראה זווית חדשה על סוגי מאפים קלאסיים, ונכיר את השילובים החדשניים של עולם מאפי הבוקר בפריז.
השף Alexis Beaufils נחשב לאחד השפים המובילים בצרפת, עם ניסיון בינלאומי בהעברת סדנאות מתקדמות לקונדיטורים מנוסים. הדמיון העשיר, המקצוענות והשאיפה לשלמות מאפיינות את השף וגורמות לכל סדנה שלו להיות חוויה מעשירה ובלתי נשכחת.

להרשמה

במהלך יומיים של השתלמות אינטנסיבית:
*תיחשפו לטכניקות קונדיטוריה חדשניות ומתקדמות
*תלמדו להכין קינוחים מרהיבים וטעימים
*תקבלו טיפים וכלים מעשיים שיעלו את רמת הקונדיטוריה שלכם
*תהנו מחוויה ייחודית ומעשירה לצד אחד מגדולי הקונדיטורים בעולם
את הסדנה תלווה השפית נורית אלפנדרי בעלת המטבח, ההשתלמות תתורגם לעברית ולאנגלית.

מה נכין?

ההשתלמות היא ברמה מקצועית ותעסוק במגוון רחב של טכניקות אפייה, החל ממאפים קלאסיים ועד לבצקים כרוכים מיוחדים ובצק בריוש מושלם.

בין הקינוחים שנלמד להכין-קרואסון חמאה, קרואסון שוקולד, לחם שוקולד, Tourbillon vanille- ספירלה וניל, Pain Suisses aux pépites de chocolat-בריוש שוויצרי בקרם וניל ופצפוצי שוקולד, Pain au raisins roulées- שבלולי צימוקים, Fleur de pistache  - מאפה בוקר פיסטוק, Fleur de chocolat- מאפה בוקר שוקולד, Triangle Giandujas, משולשי שוקולד ג'נדויה, Brioche à tète- בריוש קלאסי, Roulé vanille caramel- מגולגלות וניל קרמל,Brioche Chocolat cœur coulant- בריוש שוקולד עם לבה נשפכת


הסדנה תתקיים בימים שלישי ורביעי בתאריכים 10.9-11.9 בין השעות 10
:00-16:00

במטבח מקצועי ומאובזר, במרכז מסחרי גן שמואל (בין חדרה לזכרון)
עלות הסדנה הינה 3,500 ₪ בהרשמה מוקדמת (עד ה-31.7.24) במקום 3,850 ₪

השתלמות 10-11.9.24, בין השעות 9:00-16:00להרשמה

*מספר המקומות מוגבל *יתכנו שינויים במתכונים של הסדנה.

תמונות מתיק העבודות של Alexis Beaufils


כללי בטיחות בכדי שיהיה בטוח וכיף:

ב"מטבח" סדנאות בישול ואפיה אנו שומרים על הכללים בכדי לאפשר למשתתפים חוויה מהנה ובטוחה. יש לשמור על היגיינה, לשטוף ידיים ולשמור על ניקיון העמדה. חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן! במידה וידועה רגישות למזון מסוים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה. אנו שמחים להמשיך להפעיל סדנאות בבטחה ובכיף. צוות המטבח.

ועוד הערות אחרונות:

מפעם לפעם אנחנו מצלמים את הסדנאות לצורכי פרסום, צילומים שיתבצעו ע"י המטבח במהלך הסדנה יהיו בבעלותנו ולשימושינו המסחרי. יתכנו שינויים בתפריט הסדנה. מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה).

רוצים לדעת מה לקוחות מספרים עלינו?


לחצו כאן