קוצ'ינה איטאליאנה- סדנת אוכל איטלקי

יום ו' - 21.06.24 | 9:30-12:30

סדנה לבישול איטלקי אותנטי בה נלמד להכין מגוון מנות מהמטבח האיטלקי המשובח.

את הסדנה נפתח במבחר יינות שתיה חמה/קלה ופוקצ'ות חמות .

בסדנה נכין פסטה מבצק פסטה טרי בעבודת יד בעזרת מכונת פסטה, נשתמש בחומרי גלם איכותיים ונלמד ליצור מהם מנות טעימות שמרכיבות ארוחה מהמטבח האיטלקי המשובח.

תפריט הסדנה:

  • טורטליני במילוי גבינות ומנגולד
  • פיצה ביאנקה
  • ריזוטו פיטריות
  • ניוקי בקרם שמנת ועשבי תיבול
  • ארנצ'יני (כדורי אורז טוגנים)
  • סלט פנצנלה
  • פנקוטה עם פירות יער

למי מתאימה הסדנה?

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם. הסדנה מתאימה לכולם - חסרי ניסיון וגם חובבי בישול ותיקים, התרגול קל ומהנה ומשלב חוויה ופרקטיקה גם יחד.


עלות והרשמה:

עלות הסדנה 330 ש"ח. 

הנחה 10% למשתתף שני ומעלה סה"כ 297 למשתתף.

משך כל סדנה כ-3 שעות. קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי.

בחרו את התאריך המועדף אליכם והירשמו במערכת מאובטחת:

יום ו' 21.06.24 בשעות 9:30-12:30
להרשמה

שאלות? ניתן להתקשר 050-5228142 | נורית

למעבר ללוח הסדנאות המלא

תמונות מתוך סדנאות בישול איטלקי












כללי בטיחות בכדי שיהיה בטוח וכיף:

ב"מטבח" סדנאות בישול ואפיה אנו שומרים על הכללים בכדי לאפשר למשתתפים חוויה מהנה ובטוחה. יש לשמור על היגיינה, לשטוף ידיים ולשמור על ניקיון העמדה. חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן! במידה וידועה רגישות למזון מסוים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה. אנו שמחים להמשיך להפעיל סדנאות בבטחה ובכיף. צוות המטבח.

ועוד הערות אחרונות:

מפעם לפעם אנחנו מצלמים את הסדנאות לצורכי פרסום, צילומים שיתבצעו ע"י המטבח במהלך הסדנה יהיו בבעלותנו ולשימושינו המסחרי. יתכנו שינויים בתפריט הסדנה. מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה).

רוצים לדעת מה לקוחות מספרים עלינו?

לחצו כאן