סדנת בישול ים תיכוני

יום ד' - 31.07.24 | 17:00-20:30

בסדנה נלמד להכין מאכלים מיוחדים מאגן הים התיכון, נשמע סיפורים שמאפיינים את המנות, נלוש נערבב נרדד, ובעיקר נהיה ביחד!

הסדנה תפתח במבחר יינות, משקאות ופוקצ'ות.

בסדנה נכין:

  • פוקצ'ה אוורירית עם אנטיפסטי המון שמן זית ועשבי תיבול.
  • ממרחים משמחים: ממרח שקדים ושום, קרם אפונה לימוני, סלסת עגבניות.
  • פטאייר במילוי גבינות וירק 
  • ספנקופיטה 
  • ניוקי ברוטב עשבי תיבול 
  • סלט ירקות שמח
  • מלבי שמנת ברוטב מי ורדים וקוקוס

למי מתאימה הסדנה?

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם. הסדנה מתאימה לכולם - חסרי ניסיון וגם חובבי אפיה ותיקים, התירגול קל ומהנה ומשלב חוויה ופרקטיקה גם יחד.

עלות והרשמה:

עלות הסדנה 330 ש"ח. מבצע -לנרשמים 2 משתתפים ומעלה 10% הנחה רק 297 ש"ח למשתתף. משך כל סדנה כ-3 שעות. קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי.

יום ד' - 31.07.24 | 17:00-20:30

זקוקים למידע נוסף? 

לפרטים נוספים 050-5228142 | נורית

מעבר לעמוד הסדנאות

תמונות מתוך סדנאות ים תיכוניות

כללי בטיחות בכדי שיהיה בטוח וכיף:

ב"מטבח" סדנאות בישול ואפיה אנו שומרים על הכללים בכדי לאפשר למשתתפים חוויה מהנה ובטוחה. מומלץ לשטוף ידיים ולשמור על ניקיון העמדה. חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן! במידה וידועה רגישות למזון מסוים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה. אנו שמחים להמשיך להפעיל סדנאות בבטחה ובכיף. צוות המטבח.

ועוד הערות אחרונות:

מפעם לפעם אנחנו מצלמים את הסדנאות לצורכי פרסום, צילומים שיתבצעו ע"י המטבח במהלך הסדנה יהיו בבעלותנו ולשימושינו המסחרי. יתכנו שינויים בתפריט הסדנה. מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה).

רוצים לדעת מה לקוחות מספרים עלינו?

לחצו כאן