סדנת ארוחת חג והרמת כוסית

לחברות וארגונים

פסח לפנינו, ואחרי תקופה לא פשוטה, חג האביב זו בהחלט הזדמנות נהדרת להתחדשות, קבלת פני האביב עם צוות העובדים, המשפחה או קבוצת חברים!

ואין דרך טובה יותר לחגוג את פסח מאשר בסדנת בישול חגיגית וטעימה במיוחד!

מה תקבלו בסדנה?

  • התחלה מפנקת: הסדנה נפתחת ביין, שתייה קלה ופוקצ'ות חמות.
  • בישול וחוויה: נלבש סינרים, נכנסים למטבח ונתחיל לבשל יחד.
  • מתכונים חדשים: נלמד להכין מגוון מתכונים חדשים וטעימים, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים.
  • טכניקות בישול: נלמד טכניקות בישול חדשות ונשפר את הטכניקות הקיימות.
  • אווירה נהדרת: זו הזדמנות נהדרת ליהנות מחוויה קולינרית ייחודית ולחגוג את פסח באווירה משמחת.
  • סיום מתוק: בסוף הסדנה נאכל יחד את כל המטעמים שהכנו.

מה מכינים?

  • ברוסקטה של סלמון עם בצל ולימון כבוש.
  • עלי גפן ממולאים
  • מקלובה- קדרת אורז וירקות עסיסית
  • קציצות דגים ברוטב בייתי
  • סלט פאטוש לימוני
  • סלט חסה ברוטב קיסר אמיתי
  • לקינוח - פאי תפוחים עם קרם שקדים
     

למי מתאימה הסדנה?

הסדנה מיועדת לקבוצות של 15-60 משתתפים, כאשר המשתתפים לוקחים חלק פעיל בהכנת רוב המנות. גם אם אין לכם ניסיון רב בבישול, תוכלו להשתתף וללמוד בקלות. וגם אם אתם חובבי בישול מנוסים תוכלו למצוא עניין וטיפים חדשים בסדנה.




כללי בטיחות בכדי שיהיה בטוח וכיף:

ב"מטבח" סדנאות בישול ואפיה אנו שומרים על הכללים בכדי לאפשר למשתתפים חוויה מהנה ובטוחה. מומלץ לשטוף ידיים ולשמור על ניקיון העמדה. חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן! במידה וידועה רגישות למזון מסוים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה. אנו שמחים להמשיך להפעיל סדנאות בבטחה ובכיף. צוות המטבח.

ועוד הערות אחרונות:

מפעם לפעם אנחנו מצלמים את הסדנאות לצורכי פרסום, צילומים שיתבצעו ע"י המטבח במהלך הסדנה יהיו בבעלותנו ולשימושינו המסחרי. יתכנו שינויים בתפריט הסדנה. מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה).