מלך סיאם- בישול תאלנדי

יום ה'- 25.7.24 | 17:00-20:30

ברגע שנוחתים בתאילנד מבינים שנחתנו במיימד אחר.... הקולות הריחות והטעמים לא דומים לשום דבר אחר .... הארץ המיוחדת הזו מייצרת שפה קולינרית משגעת, אותה השף חיים סולומון ילמד אותנו להכין בסדנה, שתוכלו להמשיך להכין בבית עם החברים והמשפחה.

מה מכינים?

  • סירות חסה במילוי דג פריך וירקות ברוטב פונזו חריף.
  • פאד תאי – אטריות מוקפצות עם ירקות וטופו בטראיקי.
  • סום טאם – סלט פפאיה תאילנדי.
  • פאד קפאו – דג מוקפץ מוגש על אורז
  • מלבי אסייאתי ברוטב אננס

בסיום הסדנה נשב לארוחה מעשה ידינו 

למי מתאימה הסדנה?

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם. הסדנה מתאימה לכולם - חסרי ניסיון וגם חובבי בישול ותיקים, התרגול קל ומהנה ומשלב חוויה ופרקטיקה גם יחד.

עלות והרשמה:

עלות הסדנה 330 ש"ח. מבצע -לנרשמים 2 משתתפים ומעלה 10% הנחה רק 297 ש"ח למשתתף. משך כל סדנה כ-3 שעות. קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי.

זקוקים למידע נוסף? 

לפרטים נוספים 050-5228142 | נורית

להרשמה במערכת תשלומים מאובטחת לחצו>> 

יום ב'- 25.7.24 בשעות 17:00-20:30
להרשמה


למעבר לעמוד הסדנאות לחצו


תמונות מתוך סדנאות אוכל רחוב אסייתי


כללי בטיחות בכדי שיהיה בטוח וכיף:

ב"מטבח" סדנאות בישול ואפיה אנו שומרים על הכללים בכדי לאפשר למשתתפים חוויה מהנה ובטוחה. מומלץ לשטוף ידיים ולשמור על ניקיון העמדה. חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן! במידה וידועה רגישות למזון מסוים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה.

מדיניות ביטול וכללי בטיחות:

אנו פועלים לפי הנחיות משרד הבריאות, ילדים שאינם מחוסנים או מחלימים מתבקשים לערוך בדיקה (מהירה או PCR) בטווח 72 שעות לפני מועד הסדנה/ החוג. אנו שמחים להמשיך להפעיל סדנאות בבטחה והכיף. צוות המטבח.

ועוד הערות אחרונות:

מפעם לפעם אנחנו מצלמים את הסדנאות לצורכי פרסום, צילומים שיתבצעו ע"י המטבח במהלך הסדנה יהיו בבעלותנו ולשימושינו המסחרי. יתכנו שינויים בתפריט הסדנה. מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה).