סדנת זילוף וקישוט עוגות

יום ו'- 07.02.25 | 9:30-12:00

אפשר לסכם פה אחד שבאמת אין חגיגה בלי עוגה? שיר הילדים האגדי התברר כממש נכון ואמיתי..

אירועים משמחים מאז ומעולם מקבלים תפנית ברגע שיוצאת עוגה יפייפיה ומרשימה, וככל שהיא יותר מפוארת ככה יותר טוב..
בדרך כלל בכל משפחה או קבוצת חברים יש את האחד שאחראי על הכנת העוגה, וכשהוא מוציא אותה לחלל כולם מתלהבים מיופיה..
סדנת קישוט וזילוף עוגות נוצרה כדי שכל מי שחולם לדעת להכין עוגה מעוצבת, יוכל לתת לעצמו הזדמנות ללמוד ולרכוש טכניקות מתאימות לעבודה עם חומרי הגלם הללו.

בסדנה שלנו נדגים שלב אחרי שלב, הכנת עוגה מעוצבת, הכוללת עיטוף נכון ומושלם של עוגה, עבודה נכונה עם גנאש שוקולד וצורות זילוף שונות. נלמד על סוגי הצנטרים השונים ועל אפשרויות הזילוף עם כל אחד מהם, נתנסה בשלל זילופים וניצור יחד עוגות מדהימות!
בסוף הסדנה תקבלו חוברת מתכונים מפורטת וכל משתתף יכין עוגה משלו, אותה ייקח בסוף המפגש הביתה.

לשיחת וואטסאפ לחצו כאן

למי זה מתאים?

הסדנה מתאימה לכולם!!! למתחילים שרוצים ללמוד את הבסיס ולמתקדמים שרוצים להעמיק את הידע. הסדנה מעשית ומשלבת תרגול והכנת המוצרים ובסופה נצא עם מבחר מהתוצרים כדי שכולם יוכלו לטעום ולהתפעל. 

עלות והרשמה:

עלות הסדנה 350 ש"ח.
מבצע- לנרשמים 2 משתתפים ומעלה 10% הנחה רק 315 ₪ למשתתף.

משך כל סדנה כ-3 שעות. קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי.


בחרו את התאריך המועדף אליכם והירשמו במערכת מאובטחת:

יום ו'- 07.02.25 בשעות 9:30-12:00


להרשמה

זקוקים למידע נוסף?

לפרטים נוספים 050-5228142 | נורית

למעבר לעמוד הסדנאות לחצו


תמונות מתוך סדנאות זילוף וקישוט עוגות


כללי בטיחות בכדי שיהיה בטוח וכיף:

ב"מטבח" סדנאות בישול ואפיה אנו שומרים על הכללים בכדי לאפשר למשתתפים חוויה מהנה ובטוחה. מומלץ לשטוף ידיים ולשמור על ניקיון העמדה. חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן! במידה וידועה רגישות למזון מסוים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה.

ועוד הערות אחרונות:

מפעם לפעם אנחנו מצלמים את הסדנאות לצורכי פרסום, צילומים שיתבצעו ע"י המטבח במהלך הסדנה יהיו בבעלותנו ולשימושינו המסחרי. יתכנו שינויים בתפריט הסדנה. מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה).