שמרים בלי לפחד- סדנת אפיה

יום שישי ה-03.05.24

הצטרפו אלינו לסדנת שמרים מפנקת שבה נלמד ונתרגל הכנת מאפי שמרים מתוקים ומלוחים כאלו שיפיצו ריח מדהים בבית כזה שלא ניתן לעמוד בפניו!

נלמד להכין מספר סוגי בצקים, נכיר את חומרי הגלם ותפקידם הקריטי בתפיחה, אפיה ובטעם המשובח של מאפה שמרים איכותי באמת.

נלמד את הסודות הכי שמורים של עולם הקונדיטוריה המקצועית, כך שכל מאפה שלכם ייצא מושלם פעם אחר פעם!!!

נלוש, נרדד, נקפל ונקלע וביחד נחווה את עולם אפיית השמרים בהנאה גדולה. 

בסדנה נכין:

  • סינבון -שבלולי שמרים אמריקאים עם קינמון וגלייז ממכר
  • בבקה שוקולד - עוגת שמרים עשירה עם המון שוקולד וטעם של בית
  • פוקצ'ה - לחם איטלקי משגע עם מתכון סודי שתמיד מצליח , עם תוספות שאי אפשר להפסיק לנשנש

הסדנה מעשית ומשלבת תרגול והכנת המוצרים ובסופה נצא עם מבחר מהתוצרים כדי שכולם יוכלו לטעום ולהתפעל. 

הסדנה מתאימה לכולם - חסרי ניסיון וגם חובבי אפיה ותיקים, התרגול קל ומהנה ומשלב חוויה ופרקטיקה גם יחד. 

עלות והרשמה:

עלות הסדנה 330 ש"ח. מבצע -לנרשמים 2 משתתפים ומעלה 10% הנחה רק 297 ש"ח למשתתף. משך כל סדנה כ-3 שעות. קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי.

בחרו את התאריך המועדף אליכם והירשמו במערכת מאובטחת:

יום שישי- 17.05.24 | 9:30-13:00  להרשמה לחצו

שאלות? ניתן להתקשר 050-5228142 | נורית

מעבר לעמוד הסדנאות

תמונות מתוך סדנאות שמרים של בית

כללי בטיחות בכדי שיהיה בטוח וכיף:

ב"מטבח" סדנאות בישול ואפיה אנו שומרים על הכללים בכדי לאפשר למשתתפים חוויה מהנה ובטוחה. מומלץ לשטוף ידיים ולשמור על ניקיון העמדה. חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן! במידה וידועה רגישות למזון מסוים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה. אנו שמחים להמשיך להפעיל סדנאות בבטחה ובכיף. צוות המטבח.

ועוד הערות אחרונות:

מפעם לפעם אנחנו מצלמים את הסדנאות לצורכי פרסום, צילומים שיתבצעו ע"י המטבח במהלך הסדנה יהיו בבעלותנו ולשימושינו המסחרי. יתכנו שינויים בתפריט הסדנה. מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה).

רוצים לדעת מה לקוחות מספרים עלינו?

לחצו כאן