פיצות מאיטליה שף אייל פינקלשטיין

22.3.21 בשעה 17:30-20:30

סדנה שבה נלמד את כל הסודות להכנת פיצה איטלקית משגעת

מפגש מעשי בו נלמד את הסודות למאכל הפופולרי בעולם בשיטת

Hands on

נדבר על סוגי הקמחים יתרונות חסרונות הבדלים

סודות הבצק הנאפוליטני והרומאי

מהי הידרציה , ביגה ופוליש ולישה נכונה

נכין  פיצה נאפוליטנית על בסיס פוליש

קלצונה חם ותפוח עם פולנטה תירס ופטריות

נכין רוטב עגבניות מסורתי

נכין פיצה רומאית אלטליו פיצה  מלבנית לפי משקל

אפייה מוקדמת והשלמות טופינגס שף משגעות

ונקנח בפנקוטה שוקולד לבן .

עלות הסדנה 320 ש"ח

בהרשמה באתר בלבד תינתן הנחה של 10% לנרשמים בזוג או יותר .

זקוקים למידע נוסף? פנו אלינו בטלפון  050-5228142 | נורית

להרשמה

הנחיות לתקופת הקורונה:

במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול).

עם הגעה לסדנה יש להציג תעודת מתחסן/מחלים או בדיקת קורונה בתוקף.

יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.

ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).

במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.

לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.