תורכי אורגינל - שף חיים סלמון

יום שני 18.3.21 בשעה 17:30

תורכי אורגינל

המטבח הטורקי הוא מטבח בעל היסטוריה רבת שנים ולו השפעות גם מאירופה, גם מהמזרח הקרוב וגם  מאסיה בסדנת “תורכי אורגינל" נלמד לבשל ולאפות את המאכלים המאפיינים ביותר את המטבח התורכי, ולהכין ארוחה משפחתית אותנטית ומשובחת.

לחמג'ון עם ירקות.

קציצות פראסה עם תפו"א.

קרני עריק( חציל ממולא בירקות וגבינה ).

פיליקאס ממולאים תפו"א בצל וגבינה.

גוזלמה ממולא בתרד וגבינה

קדאיף גבינות ופיסטוק.

הסדנה היא מעשית ומשלבת תרגול והכנת המוצרים ובסופה נצא עם מבחר מהתוצרים כדי שכולם יוכלו לטעום ולהתפעל.
הסדנא מתאימה לכולם - חסרי ניסיון וגם חובבי אפיה ותיקים, התירגול קל ומהנה ומשלב חוויה ופרקטיקה גם יחד.

משך הסדנה כ-3 שעות, הזדרזו להרשם מס' המקומות מוגבל.

עלות הסדנה 320 ש"ח

בהרשמה באתר בלבד תינתן הנחה של 10% לנרשמים בזוג או יותר .

זקוקים למידע נוסף? פנו אלינו בטלפון  050-5228142 | נורית

להרשמה

הנחיות מיוחדות:

במידה ויוטל סגר במדינת ישראל ולא ניתן יהיה לקיים את הסדנה ניתן לקבוע מועד חלופי (דחייה ולא ביטול).

עם הגעה לסדנה יש להציג תעודת מתחסן/מחלים או בדיקת קורונה בתוקף.

יש לעטות מסכה מרגע הכניסה למתחם.

ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם (לאכילה, שתייה או שאלות לשף).

במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה.

לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה.

קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים 

מדיניות השתתפות וביטולים באתר

צילומים שיתבצעו ע"י הסטודיו במהלך הסדנה יהיו בבעלותו של הסטודיו והוא רשאי לעשות בהם שימוש עפ"י שיקול דעתו