קורס קונדיטוריה


קורס קונדיטוריה -שלב 1 

7 מפגשים (אורחת במפגש האחרון - קרין גורן)

עולם הקונדיטוריה המקצועי הוא עולם עשיר ומרתק, בקורס קונדיטוריה שלב 1 נלמד את יסודות האפייה, הלימודים הינם מעשיים וחווייתיים ומיועדים למעוניינים להעמיק את הידע בתחום הקונדיטוריה. הקורס מקנה כלים מקצועיים לקונדיטורים בתחילת דרכם המעוניינים בשיפור יכולות הקונדיטוריה והאפייה ובהשתלבות בעבודה בתחום.
הקורס מתקיים בקבוצה קטנה עם יחס אישי, ניתן להירשם למחזור בוקר או מחזור ערב לבחירתכם. הקורס מועבר על ידי נורית אלפנדרי, קונדיטורית מקצועית, מוסמכת ומנוסה. במפגש האחרון נארח את קרין גורן אשר תלמד אותנו לאפות מניסיונה העשיר. אם הייתם רוצים להפוך את תחביב האפייה למקצוע, הירשמו לקורס קונדיטוריה שלב 1 של המטבח. 

 למי מיועד הקורס?

הקורס מיועד לחובבי האפייה אשר מעוניינים לשפר את היכולות והטכניקות שלהם בתחום הקונדיטוריה, ורוצים להשתלב בתחום האפייה המקצועית.

היקף הקורס

7 מפגשים שבועיים, מחזור בוקר- בימי שלישי בין השעות 9:30-14:30. מחזור ערב- בימי שני בין השעות 16:00-21:00
הלימודים הם מעשיים והמשתתפים מכינים את מירב המנות בעצמם 

איפה לומדים?

המטבח ממוקם במתחם גן שמואל, חלל מאובזר במיטב הטכנולוגיה הקולינרית ומשלב פונקציונליות, אסתטיקה וחומרי גלם משובחים.

תאריכי המפגשים:

מחזור בוקר: 16/11/21, 23/11/21, 7/12/21, 14/12/21, 21/12/21, 28/12/21 ,4/1/22
מחזור ערב: 1/11/21, 8/11/21, 15/11/21 22/11/21, 29/11/21, 6/12/21, 13/12/21
להרשמה טלפונית 050-5228142
ההרשמה מלאה וסגורה


אופן הלימוד

בתחילת כל מפגש התלמידים יקבלו הסבר תיאורטי ובהמשך יישמו באופן מעשי את הנלמד. כל מפגש עוסק בתחום אחר בעולם הקונדיטוריה, הקורס מובנה ותהליכי ולא ניתן להירשם רק לחלק מהמפגשים.

 מה נלמד?

  • בצק פריך טארטים וקישים- נלמד לעבוד עם בצק פריך, עיצוב נכון של המוצר
  • בצק רבוך- פחזניות, אקלרים, שוקטים, פריברס במילוי קרם פסטייר וקרם דיפלומט (שידועים בכינוי הקרמים של האופים)
  • בצק כרוך- או בשמו האחר בצק מדופדף, נלמד טכניקה להטמעה נכונה של החמאה בבצק, חשיבות לישה נכונה ומדוייקת, עיצוב מאפים והכנת המליות. 
  • מרנג ומקרונים- נלמד עבודה עם אחד מבסיסי הקונדטוריה, המרנג, נכין את המקרון- העוגיה הצרפתית שאף קונדטוריה לא שלמה בלעדיה, כולל הכנת מילויים משגעים.
  • עוגות גבינה- נלמד להכין עוגת גבינה שיוצאת מושלמת בכל הכנה, תוך שימוש בטכניקות שנלמדו בקורס.
  • מוסים- הכנת קינוחים על בסיס מוס, תוך מתן כלים לעבודה עם חומרי גלם שונים ויצירת קישוטים.
  • מפגש סיום חגיגי-   קינוחי שוקולד מושחתים.

 בכל מפגש יקבלו התלמידים מתכונים, בסיום הקורס יישארו המשתתפים עם אוסף המתכונים הנלמדו בקורס.

עלות הקורס: 3,200 ₪ כולל מע"מ, ל-7 מפגשים.
הטבה מיוחדת עד ה-15.10.21, 300 ₪ הנחה והמחיר יהיה 2,900 ₪ כולל מע"מ.

 טלפון 050-5228142 | מייל [email protected] 


ניתן לחלק ל-5 תשלומים שווים.
פתיחת הקורס מותנה במינימום נרשמים.

לקבלת מידע ולהרשמה לקורס מלאו את הפרטים בטופס ההרשמה


הרשמה לקורס קונדיטוריה

לקבלת מידע, אנא מלאו את הפרטים הבאים:

* אנא הקלידו שם מלא
* אנא הקלידו טלפון
* אנא הקלידו אימייל
* אנא הקלידו מקום מגורים
מתעניינ/ת בקורס*

אנא בחרו מתעניינ/ת בקורס