קונדיטורים צעירים- קורס קיץ לנוער

4 מפגשים- יום א' החל מה-07.07.24

המתבגרים שלכם כל היום במטבח? הקורס הזה הוא בשבילם!!!

התפתחות עולם הקונדיטוריה בשנים האחרונות יצר עניין רב בקרב בני הנוער, תוך שימוש ברשתות החברתיות כמנוע חשיפה.

בשל הביקוש הרב והרצון להעמיק את הידע יתקיים במהלך הקיץ קורס מיוחד לבני נוער אשר בו תינתן להם ההזדמנות לשדרג את התחביב ולגלות את עולם הקונדיטוריה המקצועי.

בקורס הקונדיטוריה תרכשו את סודות המקצוע מן היסוד, תוך שימוש במגוון רחב של חומרי גלם והתכונות שלהם, ושילובם במנות שונות...

בכל שיעור מקבלים חוברת מתכונים מפורטת וכמובן את התוצרים של השיעור כדי שנוכל להשוויץ לחברים ולמשפחה.

הקורס מתנהל בקבוצה קטנה עם יחס אישי, מועבר על ידי נורית אלפנדרי, קונדיטורית מקצועית, מוסמכת ומנוסה.

למי מיועד הקורס?
הקורס מיועד לנוער בגילאים 13-17. הקורס מיועד אוהבי אפייה אשר מעוניינים לשכלל את הטכניקות שלהם בתחום הקונדיטוריה, להתנסות במתכונים מורכבים ועשירים ולהשתלב בתחום האפייה המקצועית.

היקף הקורס ומועדי המפגשים
הקורס יתקיים פעם בשבוע, בימי ראשון, בין השעות 17:00-21:00.
מועדי המפגשים:  07/07, 14/07, 21/07, 28/07
הלימודים הם מעשיים, כל תלמיד מבצע את כל ההדגמה אותה הראה המרצה.

איפה לומדים?
המטבח ממוקם במתחם גן שמואל, חלל מאובזר במיטב הטכנולוגיה הקולינרית ומשלב פונקציונליות, אסתטיקה וחומרי גלם משובחים.

אופן הלימוד
בתחילת כל מפגש התלמידים יקבלו הסבר תיאורטי ובהמשך יישמו באופן מעשי את הנלמד. כל מפגש עוסק בתחום אחר בעולם הקונדיטוריה, הקורס מובנה ותהליכי ולא ניתן להירשם רק לחלק מהמפגשים.

בסיום כל מפגש נצא עם חוברת מתכונים וקופסה עם טעימות נדיבות ממה שהכנו.



מה נלמד?
הקורס מתקיים פעם בשבוע בשעות אחה"צ.
מפגש 1- 07/07/2024 שמרים מלוח: פוקצ'ה, בייגל, קובנה
מפגש 2- 14/07/2024 שמרים מתוק- בבקה, סינבון, לחמניות גבינה
מפגש 3- 21/07/2024 זילוף: אפיית עוגה בקוטר 20 + זילוף
מפגש 4- 28/07/2024 פחזניות: עם קרם פטיסייר

*חלה חובת השתתפות בכל המפגשים- בגין היעדרות לא יינתן זיכוי כספי.

עלות הקורס:
עלות בהרשמה מוקדמת - 1,350 ₪ בלבד, עד לתאריך ה-15.6.24.
מחיר מלא ל- 4 מפגשים 1,550 ₪ כולל מע"מ. ניתן לחלק ל-4 תשלומים בכרטיס אשראי.


להרשמה ותשלום


טלפון 050-5228142 | מייל [email protected]

פתיחת הקורס מותנית במינימום נרשמים. חלה חובת השתתפות בכל המפגשים-בגין היעדרות לא יינתן זיכוי כספי.


לעמוד הסדנאות לחצו

תמונות מתוך קורס קונדיטוריה במטבח

כללי בטיחות בכדי שיהיה בטוח וכיף:

ב"מטבח" סדנאות בישול ואפיה אנו שומרים על הכללים בכדי לאפשר למשתתפים חוויה מהנה ובטוחה. מומלץ לשטוף ידיים ולשמור על ניקיון העמדה. חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן! במידה וידועה רגישות למזון מסוים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה.

שינויים וביטולים - לפעמים אין ברירה:

קיום הסדנה מותנה במינימום משתתפים. במידה והסדנה מתבטלת מכל סיבה לרבות סגר יקבלו הנרשמים מועד חלופי

ועוד הערות אחרונות:

מפעם לפעם אנחנו מצלמים את הסדנאות לצורכי פרסום, צילומים שיתבצעו ע"י המטבח במהלך הסדנה יהיו בבעלותנו ולשימושינו המסחרי. יתכנו שינויים בתפריט הסדנה. מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה).