סדנה לבישול יווני -שף אייל פינקלשטיין

22.7.20 בשעה 17:30 -20:30


סדנת בישול יוונית שכולה נוסטלגיה אוכל אמיתי שמדבר מהבטן והנשמה

בסדנה נפצח את סודות המטבח היווני ונכין מגוון מנות משגעות מהמטבח היווני העשיר

את הסדנה נפתח במגוון יינות, פוקצ'ות ושתיה חמה וקרה.

תפריט הסדנא:

לחם יווני עם עגבניות מגורדות תרד ופטה המון שמן זית וכיף

מאזטים שבאים ליד: סקורדליה- ממרח שקדים ושום, קרם פלפלים וגבינת פטה , סלט חצילים יווני.

לביבות זוקיני עם קשקבל. 

בוריקיטס גבינות.

פילה דג ים עם תבשיל מנגולד תרד לימון ויוגורט חם

ממולאים של כרוב עם אורז ירוקים גבינת פטה ברוטב עגבניות שמיר וחומוס

קינוח- עוגה יוונית לבנה.

הסדנה מתאימה לחובבים שרוצים להתחיל לבשל וכן לבשלנים מקצועיים שרוצים להעמיק את הידע במטבח היווני.

עלות הסדנה 320 ש"ח

בהרשמה באתר בלבד תינתן הנחה של 10% לנרשמים בזוג או יותר .

זקוקים למידע נוסף? פנו אלינו בטלפון  050-5228142 | נורית

להרשמה

על השף אייל פינקלשטיין

בוגר בתי ספר מקצועיים לבישול בארץ ובחו”ל, ביניהם “Institute of CulinaryEducation” היוקרתי שבניו יורק.


בעל ניסיון עשיר בתחום הקולינאריה כשף במסעדות המובילות בארץ, מלמד ועורך סדנאות בישול, בעל חברת קייטרינג בוטיק, ורקורד עשיר של ייעוץ קולינארי.

חשוב לדעת על הסדנה:

  • מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. 
  • המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה)
  • במידה וידועה רגישות למזון מסויים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה, חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן!
  • במהלך הסדנה יינתנו הסברים על כל המנות,  תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהייה  אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
  • חוברת המתכונים כמו גם הטכניקות שתלמדו והטיפים הם שלכם , בסוף הסדנה נחלק טעימות נדיבות מהנעשה בסדנה.
  • ביטול השתתפות עד 4 ימי עסקים לפני הסדנה אחר כך לא יינתן החזר כספי .
  • קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי 
  • אם במהלך הסדנה יצולמו המשתתפים התמונות יהיו בבעלות הסטודיו והוא רשאי לעשות בהן שימוש עפ"י שיקול דעתו.