סדנה לעישון וכבישת דגים שף אלי בוכניק

16.12.19 בשעה 19:00-22:00

סדנה לעישון וכבישת דגים עם השף אלי בוכניק שבמהלכה נלמד את אופן העישון והכבישה של דגים בצורה ביתית ונגישה .

את הסדנה נפתח בפוקצ'ות חמות ומבחר יינות ושתיה חמה/קרה 

תפריט הסדנה:

 דגים כבושים במלח ובברין כבישה 

עישון דגים בעישון קר/חם

סלמון כבוש בעשבי תיבול

טונה אדומה בתבלינים

פלמידות בבריין של פלפלים ועלי דפנה 

סביצ'ה דגים 

הסדנה מתאימה לחובבים בעלי ידע בסיסי ומעט ניסיון כמו גם לקהל המקצועי.

על השף 


אלי בוכניק שף ואומן בשר ודגים התחיל את דרכו הקולינרית באנגליה שם ביצע התמחות בבשר ובדגים,במשך השנים הוביל קייטרינג שהתמחה בעישון בשר ודגים בכל הארץ , לאחר שנים של עשיית שטח הגשים את חזונו ופתח את וילה נונה קיסריה בית לארועים אינטימיים ומיוחדים.

אלי יועץ למגוון חברות ועסקים מובילים בתחום המזון והקולינריה בנוגע לעישון בשר ודגים.