שמרים בלי בעיה עם השפית דנה שפרילנסקי

יום רביעי 13.11 בשעה 17:30 - 21:00

הצטרפו אלינו לסדנת שמרים מפנקת שבה נלמד ונתרגל הכנת מאפי שמרים מתוקים ומלוחים כאלו שיפיצו ריח מדהים בבית כזה שלא ניתן לעמוד בפניו!

נלמד להכין מספר סוגי בצקים, נכיר את חומרי הגלם ותפקידם הקריטי בתפיחה, אפיה ובטעם המשובח של מאפה שמרים איכותי באמת.

נלמד את הסודות הכי שמורים של עולם הקונדטוריה המקצועית מהשפית דנה שפרילנסקי, כך שכל מאפה שלכם ייצא מושלם פעם אחר פעם!!!

נלוש נרדד,נקפל ונקלע וביחד נחווה את עולם אפיית השמרים בהנאה גדולה . 

בסדנה נכין: 

  • בצק בריוש במילוי קרם וניל עם פירות יער
  • עוגת שושנים עם אגוזים מקורמלים וקינמון
  • רוגלך במילוי נוטלה 
  • פרסבורגר במילוי פרג  

הסדנה מעשית ומשלבת תרגול והכנת המוצרים ובסופה נצא עם מבחר מהתוצרים כדי שכולם יוכלו לטעום ולהתפעל. 

הסדנא מתאימה לכולם - חסרי ניסיון וגם חובבי אפיה ותיקים, התירגול קל ומהנה ומשלב חוויה ופרקטיקה גם יחד. 

עלות הסדנה 320 ש"ח למשתתף

לפרטים 050-5228142

להרשמה 

על השפית דנה שפרילנסקי

קונדיטורית ואופה מקצועית ותיקה ומוערכת יועצת קולינרית במלונות ומסעדות בארץ ובעולם , מלמדת במכללת השף ובעוד מוסדות קולינריים בארץ . 

חשוב לדעת על הסדנה:

  • מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. 
  • המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה)
  • במידה וידועה רגישות למזון מסויים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה, חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן!
  • במהלך הסדנה יינתנו הסברים על כל המנות,  תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהייה  אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
  • חוברת המתכונים כמו גם הטכניקות שתלמדו והטיפים הם שלכם , בסוף הסדנה נחלק טעימות נדיבות מהנעשה בסדנה.
  • ביטול השתתפות עד 4 ימי עסקים לפני הסדנה אחר כך לא יינתן החזר כספי .
  • קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי