סדנת לחם עם האופה סער מור

13.12.19 שעה 9:00-13:00

לחם...

ניחוח של לחם טרי הנאפה מחומרי גלם איכותיים וטעמו הקריספי כשהוא יוצא מהתנור זה מה שמחכה למשתתפי סדנת לחם של האופה סער מור .

מסע מרתק אל עולם האפיה הקדום תוך שימוש במגוון קמחים, טקסטורות לימוד טכניקות אפיה ועוד סודות שמורים של האופים המקצועים.

בסדנה נעבוד עם חומרי הגלם האיכותיים איתם נתרגל ערבוב חומרים נכון, לישה התפחה ואפיה איכותית.

תפריט הסדנה:

לחמניות כפריות מקמח לחם וקמח מלא על בסיס שאור (ביגה)

לחם מחמצת עם מגוון תוספות

פוקצ'ות אווריריות עם תוספות מלוחות ומתוקות

הסדנה היא פעילה ומעשית, כאשר המשתתפים מכינים את רוב המנות בעצמם

מבצע חודש לחודש דצמבר עלות הסדנה 250 ש"ח במקום 320 ש"ח!

הסדנה מתאימה לחובבים בעלי ידע בסיסי ומעט ניסיון כמו גם לקהל המקצועי

להרשמה

זקוקים למידע נוסף? 

פנו אלינו בטלפון 050-5228142 | נורית 

על האופה סער מור 

קונדיטור ואופה מקצועי.

מתמחה באפיית לחמים, לחמי מחמצת ושאור.

מלמד סדנאות אפיית לחם ועוסק ביעוץ  והקמת מאפיות, בניית מתכונים ופיתוח מוצרים.

מנסה תמיד לחשוב מחוץ לקופסה ואחרת ולפתח מוצרים חדשים ויחודיים עם יחוד שיוצרים טעמים חדשים.

מנגיש את האפייה המקצועית לאופה הביתי.

חשוב לדעת על הסדנה:

  • מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. 
  • המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה)
  • במידה וידועה רגישות למזון מסויים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה, חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן!
  • במהלך הסדנה יינתנו הסברים על כל המנות,  תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהייה  אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
  • חוברת המתכונים כמו גם הטכניקות שתלמדו והטיפים הם שלכם , בסוף הסדנה נחלק טעימות נדיבות מהנעשה בסדנה.
  • ביטול השתתפות עד 4 ימי עסקים לפני הסדנה אחר כך לא יינתן החזר כספי .
  • קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי