סדנה לבישול איטלקי - שף אייל פינקלשטיין

19 בדצמבר 2019 בשעה 17:30-20:30

סדנה לבישול איטלקי אותנטי בה נלמד להכין מגוון מנות מהמטבח האיטלקי המשובח.

את הסדנה נפתח במבחר יינות שתיה חמה/קלה ופוקצ'ות חמות .

בסדנה נכין פסטה מבצק פסטה טרי בעבודת יד בעזרת מכונת פסטה, נשתמש בחומרי גלם איכותיים ונלמד להכין מהם מנות טעימות שמרכיבות ארוחה מהמטבח האיטלקי המשובח.

בסדנה נכין :

פיצה אלטוליו עם תוספות וגבינות

פסטה טרייה תרד חמאת עגבניות ופרמז'ן

ריזוטו מילנז וגבינות

סלט פנצ'נלה עם לחם מתובל

טרמיסו קפה ומסקרפונה

מבצע חודש לחודש דצמבר עלות הסדנה 250 ש"ח במקום 320 ש"ח!

הסדנה מתאימה לחובבים שרוצים להתחיל לבשל וכן לבשלנים מקצועיים שרוצים להעמיק את הידע במטבח האיטלקי.

זקוקים למידע נוסף? 

פנו אלינו בטלפון  050-5228142 | נורית

מספר המקומות מוגבל

שריינו מקומכם עכשיו בלחיצה כאן  

להרשמה 

על השף אייל פינקלשטיין

בוגר בתי ספר מקצועיים לבישול בארץ ובחו”ל, ביניהם “Institute of CulinaryEducation” היוקרתי שבניו יורק.


בעל ניסיון עשיר בתחום הקולינאריה כשף במסעדות המובילות בארץ, מלמד ועורך סדנאות בישול, בעל חברת קייטרינג בוטיק, ורקורד עשיר של ייעוץ קולינארי.

חשוב לדעת על הסדנה:

  • מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. 
  • המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה)
  • במידה וידועה רגישות למזון מסויים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה, חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן!
  • במהלך הסדנה יינתנו הסברים על כל המנות,  תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהייה  אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
  • חוברת המתכונים כמו גם הטכניקות שתלמדו והטיפים הם שלכם , בסוף הסדנה נחלק טעימות נדיבות מהנעשה בסדנה.
  • ביטול השתתפות עד 4 ימי עסקים לפני הסדנה אחר כך לא יינתן החזר כספי .
  • קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי