סדנת סושי שף אביתר חורי (ללא גלוטן)

27.1.20 בשעה 17:30-20:30


סדנת הסושי הזאת היא סדנה ללא גלוטן אך מתאימה לכולם !!!

לא סתם הפך הסושי היפני  בשנים האחרונות לאחד המאכלים הפופולריים בעולם המערבי וגם בישראל, יש משהו בשילוב המושלם של אורז ירקות ודגים שבביס אחד מעביר חוויה קולנרית של הרבה טעמים! 

במהלך הסדנה נלמד לבשל אורז בצורה מדוייקת לגלגל אצות ונקנח בסושי ואיך לא? סושי מתוק . 

את הסדנה נפתח בפוקצ'ות חמות, מבחר יינות ושתיה קלה/חמה.

המנות שנכין בסדנה:

רול אינסייד אאוט 

אורה מאקי (אורז במעטפת החיצונית)

רול פוטומאקי (אצה בחוץ רול רחב) 

מרק מיסו

סלט אצות

רוקונוס - אצה בצורת עטיפת קונוס 

לקינוח - סושי פירות עם בננות מקורמלות וסירופ שוקולד.

בסיום הסדנה נשב לארוחה מעשה ידינו 

עלות הסדנה 320 ש"ח 

ילד בגילאי 10-14 תוספת 130 ש"ח 

לפרטים נוספים 050-5228142

הרשמה מבוגר


תוספת ילד 

על השף אביתר חורי :


בעל נסיון עשיר במטבח האסייתי אותו צבר במספר מסעדות ובמסעות קולינריים בעולם, מעביר סדנאות בישול אסייאתי ובעלים של חברת קייטרינג.

חשוב לדעת על הסדנה:

  • מומלץ להגיע עם בגדים נוחים, נעליים סגורות ושיער אסוף. 
  • המקום כשר בהשגחת הרבנות כפר פינס (מועצה אזורית מנשה)
  • במידה וידועה רגישות למזון מסויים יש לברר תחליפים לפני ההרשמה לסדנה, לא ניתן לשנות את מרכיבי המנה ביום הסדנה, חשוב לציין כי הסטודיו אינו נקי משום אלרגן!
  • במהלך הסדנה יינתנו הסברים על כל המנות,  תיתכן חלוקה לקבוצות כאשר כל קבוצה תהייה  אחראית להכנת חלק ממנות הסדנה.
  • חוברת המתכונים כמו גם הטכניקות שתלמדו והטיפים הם שלכם , בסוף הסדנה נחלק טעימות נדיבות מהנעשה בסדנה.
  • ביטול השתתפות עד 4 ימי עסקים לפני הסדנה אחר כך לא יינתן החזר כספי .
  • קיום סדנה מותנה במספר משתתפים מינימלי 
  • אם במהלך הסדנה יצולמו המשתתפים התמונות יהיו בבעלות הסטודיו והוא רשאי לעשות בהן שימוש עפ"י שיקול דעתו.